ICTroom organiseert webinar over Total Cost of Ownership

Organiseer datacenter life cycle kosten in een dynamische IT-landschap zo efficiënt mogelijk

ICTroom organiseert op 10 november aanstaande een webinar over de Total Cost of Ownership (TCO) in de datacenter industrie. Geïnteresseerden kunnen om 15:00u kosteloos deelnemen aan een 45 minuten durend, interactief webinar. "Noodzakelijk kwaad of vermijdbare overhead? "

Waarom dit webinar?
Recente onderzoeken tonen aan dat 25% van het corporate IT-budget wordt besteed aan datacenter faciliteiten. Dit vertaalt zich in een Europese markt van meer dan 60 miljard Euro per jaar. Noodzakelijk kwaad of vermijdbare overhead? Hoe dient een strategie op middellange en lange termijn vorm gegeven te worden om de totale data center life cycle kosten in een dynamische IT-landschap zo efficiënt mogelijk te krijgen? In het webinar zal in een uitdagende discussie worden behandeld hoe cost drivers van een datacenter kunnen worden gebruikt voor het plannen en optimaliseren van investeringen.

Opinieleiders
Het webinar zal worden geleid door Johan Claes, Sales Director BeLux van ICTroom en datacenter expert en opinie leider Mark Acton van CBRE Data Center Solutions. Met meer dan 25 jaar ervaring in de IT-industrie Mark heeft zich gespecialiseerd in efficiënte datacenter operations. Mark is een veel geziene spreker in het bedrijfsleven en adviseur op diverse datacenter kwesties. Mark is daarnaast de huidige voorzitter van de EU Code of Conduct on Data Centers Best Practice Committee.

Voor wie?
Het webinar is bij uitstek geschikt voor de beleidsmakers en beslissers die zich richten op het flexibiliseren en optimaliseren van datacenter gerelateerde kosten. Deelnemers aan het webinar kunnen vooraf, tijdens en na de webinar een bijdrage leveren, en krijgen hiernaast toegang tot een exclusieve whitepaper over het onderwerp.

The key take aways:
-Hoe optimaliseer ik investeringen in mijn datacenter, en voorkom ik desinvestering?
-Hoe maak ik een business accelerator van mijn datacenter?
-Welke impact hebben de vraag naar verhoogde beschikbaarheid, flexibiliteit, veiligheid en efficiëntie op de TCO van het datacenter?
-Ontdek hoe modulaire datacenters uw TCO kunnen optimaliseren via rightsizing & schaalbaarheid in deze tijd van cloud en on-demand infrastructuur.

Aanmelden kan nog via onderstaande link of via de website van ICTroom.

https://ssl.webinar.nl/ictroom/#!/ictroom/20161110_1

http://www.ictroom.com/nl/webinars


Total Cost of Ownership
Datum: Donderdag 10 November 2016
Tijd: 15:00u CET/GMT+1
Duur: 45 minuten

//Eindebericht 

Links:
Aanmelden webinar TCO
Webinars ICTroom
Website ICTroom
CBRE Datacenter Solutions