PhishLine®, ‘Leader’ in 2016 Gartner Magic Quadrant voor Security Awareness Computer Based Training

Gartner, Inc. (NYSE: IT) een wereldwijde leider in informatietechnologie, onderzoek en advies, heeft in oktober de nieuwe 2016 ‘Magic Quadrant’ uitgebracht voor ‘Security-Awareness-Computer-Based-Training’ (SA/CBT), waarbij PhishLine (vertegenwoordigd door BlackIP in Den Haag), is geplaatst als ‘Leader’ in het Quadrant. Een duidelijke verschuiving ten opzichte van 2015, waarbij PhishLine nog als ‘Visionair’ was ingeschaald. Het unieke echter van deze huidige plaatsing is dat Phishline naast ‘Leader’ ook bij de top 3 ‘Visionairs’ behoort.

De Gartner MQ voor CBT is hoofdzakelijk gericht op algemene gebruikerstraining voor ‘security awareness’, noodzakelijk om gebruikers te leren omgaan met security en om bedrijven te beschermen tegen aanvallen via:
  • Email Phishing
  • SMS (Smishing)
  • Automated Voice (Vishing)
  • Portable Media 

Peter Ruijters, Managing Partner at BlackIP; “De wereld van security vraagstukken verandert snel en er is nu, wereldwijd dringend behoefte aan nieuwe technologieën gericht op ‘Social Engineering, Secure Login and General Data Protection Regulations (GDPR) and Data Loss Prevention (DLP). Met als resultaat dat er een grotere focus ontstaat op de ‘Human Firewall’. De benadering van PhishLine met Computer Based Training (CBT) en de nadruk om de impact van aanvallen te kunnen meten en managen sluit hier goed op aan.”

Phishline heeft een volledig programma ontwikkeld voor ‘security awareness’ trainingen waar inmiddels vele binnen de Fortune 100 en Global 2000 gebruik van maken en Phishline hebben geselecteerd als hun Social Engineering Risk Management Platform. 

Phishline full circle training awareness program:


Voor meer informatie over Gartner’s MQ, klik hier.

Over BlackIP Distribution

BlackIP is een onafhankelijke Value Added Distributeur (VAD) van merken als Barracuda Networks, PhishLine, Clavister, IgniteNet, Entrust Datacard, OneLogin en Guardian-360.
Voor meer informatie ga naar www.blackip.nl of neem contact op via +31 (0) 70 4154839.

Over PhishLine
Met het hoofdkantoor in Milwaukee, WI, USA, specialiseert PhishLine zich in het helpen van Information Security Professionals met het de steeds groeiende uitdagingen van social engineering en phishing. PhishLine is gepositioneerd om de industry’s leading Social Engineering Management Platform te worden. Grote bedrijven binnen de Fortune 100 en Global 2000 hebben PhishLine al geselecteerd als hun Social Engineering Management Platform. Voor meer informatie over PhishLine’s ‘thought leadership’ op het gebied van social engineering, phishing, and riskmanagement, ga naar: http://www.phishline.com

Onderwerpen: Information Security Professionals, PhishLine, Phishing, Human Layer, Information Security, News Item, Security Awareness Training