ICT-Partners West krijgt contouren

Dienstverlener breidt activiteiten uit naar West-Nederland

APELDOORN – ICT-Partners, advies- en implementatiepartner voor werkplek-, datacenter- en cloudintegratie trajecten, heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan het opbouwen van een team voor de nog te openen locatie West-Nederland (per 1-1-2017 in business).

Alle activiteiten hebben geresulteerd in de formatie van onderstaand team:
  • Anna Valkenburg (Sales & Recruitment)
  • Robert Maijen (Infrastructuur Consultant)
  • Edwin Rombeek (Sales)
  • Pieter Swildens (Infrastructuur Consultant)
En het team breidt nog steeds uit... “Ook begin volgend jaar zijn we al verzekerd van de instroom van een aantal kwalitatief zeer goede experts”, vertelt Anna Valkenburg, Sales & Recruiter bij ICT-Partners. “Maar daarnaast zijn we zeker nog op zoek naar meer enthousiastelingen die met ons willen beginnen aan dit avontuur.”

Local-for-local principe
“In de afgelopen 15 jaar is ICT-Partners uitgegroeid tot een strategische ICT-partner voor grote en middelgrote organisaties in met name Noord- en Oost- en Midden-Nederland”, vertelt Pascal Verberkt, algemeen directeur ICT-Partners. “Zeker in de laatste jaren zien wij vanuit het Westen van Nederland de vraag naar onze diensten en totaaloplossingen toenemen. Met het uitbreiden van onze activiteiten in West-Nederland zijn wij in staat om organisaties uit deze regio, vanuit het local-for-local principe, nog beter te ondersteunen bij hun ICT-vraagstukken, en daarmee een landelijke dekking te realiseren.”

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de ICT in het Westen van Nederland? Neem dan contact op met Anna Valkenburg of houd onze website (www.ict-partners.nl/vacatures) in de gaten voor de actuele vacatures.


Over ICT-Partners
ICT-Partners helpt organisaties succesvol te zijn met ICT. Wij ontwerpen, implementeren en optimaliseren ICT-infrastructuren met de nieuwste technologieën, die bijdragen aan continuïteit, stabiliteit en kostenbesparing.

Alles draait om vernieuwing en verbetering van uw ICT-infrastructuur (‘Mijn werkplek’ & ‘Mijn datacenter’) en het optimaal inrichten van uw beheer (‘Mijn beheer’). Het resultaat: lagere beheerkosten en verhoogde arbeidsproductiviteit.
It’s all connected.


Voor meer informatie over de inhoud van dit persbericht kunt u contact opnemen met:

ICT-Partners
P.J.P. Verberkt, Algemeen directeur
Vosselmanstraat 2
7311 CL Apeldoorn
T 055 528 22 22
E p.verberkt@ict-partners.nl

A. Valkenburg, Sales & Recruiter
Vosselmanstraat 2
7311 CL Apeldoorn
T 06 31 95 94 81
E a.valkenburg@ict-partners.nl