Xillio faciliteert volledige contentintegratie met IBM FileNet connector

Hilversum, 1 november 2016 - Xillio, leverancier van het Content ETL Platform, maakt het voor organisaties mogelijk om een vliegende start te maken met content integratie projecten, dankzij de introductie van de IBM FileNet connector. De IBM FileNet connector is een out-of-the-box connector waarmee content en metadata vanuit FileNet eenvoudig uitgewisseld kan worden met andere contentbronnen, of eenvoudig gemigreerd kan worden naar een andere ECM-systeem, of visa versa.

“Wij zien steeds vaker dat grotere organisaties ervoor kiezen om verschillende document repositories in stand te houden”, aldus Rikkert Engels. “Hierbij is belangrijk dat er slechts één versie van een document met de relevante metadata is. Ook het zoeken en vinden van de relevante informatie, op het juiste moment in het proces, is hierbij relevant. Dankzij onze connectoren, waaronder de IBM FileNet connector, is het mogelijk alle contentbronnen met elkaar te verbinden en door middel van business rules metadata te creëren of te combineren.”

Deze nieuwe connector is een bi-directionele connector en kan ingezet worden om content en metadata uit de FileNet Content Engine te extraheren, of andersom, data in FileNet te importeren. Xillio heeft daarvoor zowel een import als een export connector ontwikkeld. De data kan worden ingezet voor migratie- en integratieprojecten.

Export connector
De FileNet export connector maakt een generiek datamodel voor de opslag van de FileNet content in de UDM database. Hierbij wordt alle data uit FileNet opgeslagen, waaronder metadatagegevens, versies, permissies, lidmaatschappen en gebruikers en groepen. Vanuit het UDM (unified data model) kan de data worden uitgewisseld met een andere contentbron of direct gemigreerd worden naar een ander CMS.

Import connector
Het import gedeelte van de connector creëert documenten in de FileNet Content Engine op basis van data die is opgeslagen in het UDM. Alle data wordt geïmporteerd inclusief custom properties van alle contenttypes, permissies, versies en andere FileNet informatie. Het is eveneens mogelijk om hiernaast content toe te voegen afkomstige van een lokale schijf of een ander systeem. Het is mogelijk om verschillende contenttypes te importeren.

Meer informatie over de FileNet connector, vindt u op onze supportsite.Over Xillio

Het Content ETL Platform van Xillio biedt een oplossing voor de uitdagingen die organisaties hebben met hun gefragmenteerde content bronnen, waaronder het naleven van wetgeving, realiseren van productiviteitsverbetering en tijdig kunnen reageren op veranderingen in de markt.

Het Content ETL Platform bevat een zeer eenvoudige scriptingtaal (Xill), out-of-the-box connectoren voor de meeste voorkomende contentsystemen (zoals fileshares, SharePoint, OpenText, Documentum, FileNet, Adobe), een Unified Data Model en een aantal modules om de kwaliteit van de content en metadata te verbeteren, zoals deduplicatie en versiebeheer. Het platform geeft organisaties de nodige inzichten in hun informatielandschap, de middelen om het te verbeteren en de mogelijkheid om hun point solutions te integreren.

Xillio werkt samen met de grote system integrators en gespecialiseerde lokale implementatiepartners. Xillio heeft haar hoofdkantoor in Hilversum en een kantoor in Chicago. Meer informatie: www.xillio.com/nl.