IFS roept Eqeep uit tot IFS Service Partner of the Year

Award geeft blijk van goede samenwerking en excellente dienstverlening aan gezamenlijke klanten

IFS, wereldwijd leverancier van applicatiesoftware, heeft het Nederlandse Eqeep uitgeroepen tot IFS Service Partner of the Year. Tijdens de World Conference 2016 van IFS in Göteborg, Zweden, kwam de full-service dienstverlener als winnaar uit de bus. De award geeft blijk van Eqeeps inzet, een goede samenwerking en bovenal de uitstekende dienstverlening aan gezamenlijke klanten. Daarnaast blijkt hiermee dat het Nederlandse bedrijf zich binnen twee jaar succesvol heeft weten te profileren binnen het wereldwijde partnernetwerk.Sinds het begin van de samenwerking in 2014 heeft Eqeep zich bewezen als een betrouwbare partner met diensten als applicatiemanagement, datamigratie, een eigen servicedesk en upgradeprojecten. Gebruikmakend van de industriekennis van Eqeep en IFS, was dit hoofdzakelijk gericht op diensten en oplossingen gerelateerd aan Enterprise Resource Planning (ERP) en Enterprise Service Management (ESM). In 2015 werd Eqeep tevens reseller van IFS Field Service Management om de efficiency en effectiviteit bij field service-organisaties, repair-centers en reversed logistics te verhogen. Bestond Eqeep tijdens het begin van de samenwerking nog uit twee personen, inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot 35 werknemers.

De IFS Partner of the Year Awards is een internationaal initiatief om de successen te vieren van partners in het IFS-partnerecosysteem. IFS erkende tien partners in zeven categorieën tijdens de IFS Partner Network Summit, gehouden in combinatie met IFS World Conference 2016 in Göteborg. Winnaars van over de gehele wereld werden geëerd voor hun niet-aflatende aandacht voor prestaties en zijn onder andere beoordeeld op hun focus op innovatie, voorbeeldige businessflexibiliteit en kennis van de branche wanneer zij IFS-klanten complexe oplossingen bieden.

Andere winnaars waren:
 • IFS Channel Partner of the Year: NEC
 • IFS Service Partner of the Year*
  • Enterprise: Accenture
  • Midmarket: Eqeep
 • IFS Software Partner of the Year: ClickLearn
 • IFS Technology Partner of the Year: Microsoft
 • IFS Innovative Partner of the Year
  • Noord- en Zuid-Amerika: Logicalis
  • Azië-Pacific: NS Solutions Corporation
  • EMEA: 2conciliate Business Solutions AB
 • IFS New Partner of the Year: Capgemini
 • IFS Customers’ Choice Award: DinERP

* Vanwege het hoge aantal inzendingen in de categorie IFS Service Partner of the Year maakt IFS onderscheid tussen enterprise- en midmarket-partners.

Meer informatie over het IFS Partner Network is te vinden op de website van IFS.

###

Over Eqeep
Eqeep levert dienstverlening op het gebied van systeem- en procesoptimalisatie en (applicatie)beheer. Eqeep heeft haar eigen Service Desk voor IFS-klanten en levert daarnaast functionele en technische consultancy zoals consultancy hoort te zijn: persoonlijk, helder en met de nadruk op vakkennis. Eqeep is een dienstverleningsorganisatie op het gebied van consultancy, detachering en contractmanagement. Dit doet zij bedrijfsonafhankelijk met ICT- en non-ICT-professionals die zowel eigen als externe medewerkers kunnen zijn. Meer informatie is te vinden op: www.eqeep.nl/diensten/consultancy.

Over IFS
IFS™ is wereldwijd een erkend leider in het ontwikkelen en leveren van enterprise-software op het gebied van Enterprise Resource Planning (ERP), Enterprise Asset Management (EAM) en Enterprise Service Management (ESM). IFS is opgericht in 1983, en brengt zijn klanten in specifieke sectoren dichterbij hun business. Daarnaast helpt IFS hen zich slagvaardiger te maken om zich voor te bereiden op de toekomst van hun sector. De 2.800 medewerkers van IFS ondersteunen meer dan 1 miljoen gebruikers wereldwijd vanuit een netwerk dat bestaat uit lokale vestigingen en een groeiend ecosysteem met partners. Meer informatie is te vinden op: IFSworld.com.

Volg ons op Twitter: @ifsworld.

Lees de IFS-blog over technologie, innovatie en creativiteit: http://blog.ifsworld.com/.

Contactinformatie

IFS

Petra Tuitert
Marketing Manager Benelux
+31 (0)40 292 32 92
Petra.tuitert@ifsworld.com

LVTPR
Metta van Straten / Marcel Klein
+31 (0)30 656 50 70
ifs@lvtpr.nl