PhishLine®, een vooraanstaande leverancier van ‘Measured Risk-Based Security Awareness Solutions’, heeft een strategische overeenkomst gesloten met BlackIP in Den Haag

PhishLine, een ‘visionary leader’ in het leveren van services tegen ‘social engineering en phishing aanvallen voor grotere bedrijven, financiële instellingen, overheden en zorginstellingen, heeft een ‘EMEA-wide’ overeenkomst getekend met BlackIP, de Nederlandse Value Added Distributeur gespecialiseerd in cyber-security-oplossingen.

Met deze overeenkomst zullen de services van PhishLine, die zich richten op een nieuw, zeer hoog niveau van ‘real world social engineering simulation oplossingen’ door BlackIP worden aangeboden in Europa, Midden-Oosten en Afrika.

Na de introductie van de PhishLine technologie in Azië eerder dit jaar, is dit de 2e stap van PhishLine’s internationale expansie.

“BlackIP is gespecialiseerd in het leveren van technologieën en services om security-specialisten te helpen met passende oplossingen voor een groot scala aan netwerkbedreigingen, inclusief ‘social engineering and phishing’,” zegt Mark Chapman, PhishLine President & CEO. “Met ons partnership met BlackIP is PhishLine beter zichtbaar voor bedrijven die een sterke oplossing zoeken om meetbaar de potentiële impact van social engineering aanvallen in kaart te brengen en te helpen voorkomen”.

Peter Ruijters, Managing Partner at BlackIP, voegt toe; “De wereld van security vraagstukken verandert snel en er is nu, wereldwijd behoefte aan nieuwe technologieën gericht op ‘Social Engineering, Secure Login and General Data Protection Regulations (GDPR) and Data Loss Prevention (DLP). Met als resultaat dat er een grotere focus ontstaat op de ‘Human Firewall’. De benadering van PhishLine met Computer Based Training (CBT) en de nadruk om de impact van aanvallen te kunnen meten en managen sluit hier goed op aan.”

Over BlackIP Distribution
BlackIP is een onafhankelijke Value Added Distributeur (VAD) van merken als Barracuda Networks, PhishLine, Clavister, IgniteNet, Entrust Datacard, OneLogin en Guardian-360.
Voor meer informatie ga naar www.blackip.nl of neem contact op via +31 (0) 70 4154839.

Over PhishLine
Met het hoofdkantoor in Milwaukee, WI, USA, specialiseert PhishLine zich in het helpen van Information Security Professionals met het de steeds groeiende uitdagingen van social engineering en phishing. PhishLine is gepositioneerd om de industry’s leading Social Engineering Management Platform te worden. Grote bedrijven binnen de Fortune 100 en Global 2000 hebben PhishLine al geselecteerd als hun Social Engineering Management Platform. Voor meer informatie over PhishLine’s ‘thought leadership’ op het gebied van social engineering, phishing, and riskmanagement, ga naar: http://www.phishline.com

Onderwerpen: Information Security Professionals, PhishLine, Phishing, Human Layer, Information Security, News Item, Security Awareness Training