Datum: (593 dagen oud)
Bedrijf:

ETTU lanceert oplossing voor fileshare naar DMS in Office 365ETTU lanceert een oplossing om van fileshare naar een documentmanagementsysteem (DMS) in Office 365 en SharePoint Online te gaan. Deze oplossing, eConnect Create, zorgt ervoor dat een vooraf gedefinieerde structuur uitgerold wordt over bestaande en nieuwe aan te maken sites. Hiermee beschikken organisaties over één omgeving om bestanden en documenten te delen.

Met deze oplossing biedt ETTU een SharePoint omgeving waarin gebruikers zelf sites kunnen aanmaken, zodat de IT-organisatie governance kan uitvoeren. Het biedt hiermee flexibiliteit, snelheid, continuïteit en kostenreductie bij het creëren en beheren van SharePoint omgevingen.

Piet Vink, directeur van ETTU: "Het grote voordeel is dat organisaties profiteren van een basis DMS-omgeving, waarbij de inrichting volledig is conform de eigen wensen en structuur van de organisatie. Daarnaast maak je gebruik van een aantal standaard elementen die zorgen voor een succesvolle adoptie en gebruik. Deze propositie zorgt er dan ook voor dat organisaties succesvol naar de Cloud kunnen."

De inrichting van de DMS-oplossing in SharePoint Online is altijd organisatie specifiek. Zo is het mogelijk om het DMS in te zetten voor de volgende onderdelen:
  • Van fileshare naar DMS
  • Projectmatig samenwerken
  • Dossiergericht werken
  • Kwaliteitsdocumenten

Commercial op BNR Nieuwsradio
Voor de lancering van de oplossing heeft ETTU een commercial opgenomen. Deze commercial is in oktober en november dagelijks te horen op BNR Nieuwsradio. Bekijk de commercial op https://www.youtube.com/watch?v=TkDyelVsQmk 

Over ETTU
Al meer dan 10 jaar is ETTU dé Microsoft SharePoint en Office 365 partner van Nederland. Samen met onze klanten transformeren wij technologie in zakelijk voordeel. Dit doen we niet alleen door het kiezen van de beste technische oplossing, maar ook met de dienstverlening rondom advies en adoptie. ETTU heeft hierbij zowel technische- als functionele- SharePoint en Office 365 kennis in huis. Dat doen we samen met onze medewerkers en inmiddels bij meer dan 500 opdrachtgevers in een diversiteit aan branches. Klanten van ETTU zijn onder meer ABN AMRO, Haag Wonen, Heineken, Radboudumc, Teijin Aramid en Zilveren Kruis. Zie ook: www.ETTU.nl.

Voor de redactie

ETTU
Bart Scheffer, Marketing en Communicatie Manager
T: 06-18559961
E: b.scheffer@ettu.nl
W: www.ETTU.nl