Datum: (605 dagen oud)
Bedrijf:

NIEUW: Sensus OrgChart App; meest persoonlijke organisatie chart appMet de lancering van Sensus OrgChart App voor iOS, Mac OS en Windows biedt Sensus Process Management de meest innovatieve en persoonlijke Organisatie Chart App. Sensus OrgChart App geeft gebruikers altijd de informatie bij de hand over de organisatie en de medewerkers en laat ze eenvoudig organogrammen opstellen en tekenen. De app is ontstaan door een onderdeel van Sensus BPM Software, met wereldwijd meer dan 100.000 gebruikers, te herontwikkelen in de vorm van een app. Wat Sensus OrgChart App zo uniek maakt is dat de app als enige in zijn soort onderscheid maakt in afdeling, functie en persoon.

Complexe organisaties worden in één oogopslag helder en begrijpelijk
Voor HR- managers, projectleiders en managers is Sensus OrgChart app een handig hulpmiddel bij het beschrijven van (project)organisaties. Moeiteloos organisatieschema’s definiëren en visualiseren – compleet met namen van afdelingen, functies, verantwoordelijkheden, persoonsnamen en zelfs foto’s van werknemers. Juist dat laatste maakt Sensus OrgChart app zo persoonlijk. De organogrammen kunnen in een handomdraai worden geprint, gedeeld of geïntegreerd in Intranet, waardoor veranderingen in de organisatie gemakkelijk naar een hoger niveau worden getild. De app draagt bovenal bij aan optimalisatie van de organisatie en een duidelijker beeld van ieders verantwoordelijkheden.

Uniek in zijn soort
Als enige in zijn soort maakt Sensus OrgChart App onderscheid tussen afdelingen, functies en personen, waardoor er aan een functie soms meerdere personen kunnen worden gekoppeld. Iets wat in werkelijkheid vaak zo is, maar in alle orgchart app’s tot nu toe niet mogelijk was. Foto’s en LinkedIn profielen zijn eenvoudig te koppelen. Hiermee wordt het organogram een persoonlijk smoelenboek, wat bewezen de samenwerking verbetert!

Sensus OrgChart App voor iOS en Mac OS zijn te downloaden in de App Stores en Sensus OrgChart App voor Windows (voorlopig) via de website.

Over Sensus Process Management
Sensus Process Management is gespecialiseerd in het beschrijven, visualiseren en verbeteren van processen. Op deze basis ondersteunt Sensus Process Management organisaties bij het inzichtelijk maken en doorlichten van de organisatiestructuur en processen ten behoeve van procesgericht werken. Hiervoor hebben wij een ondersteunende BPM software ontwikkeld, diverse innovatieve apps, een uniforme methodiek en BPM-werkvormen om de processen efficiënter, sneller en beter in te richten.

Meer informatie over Sensus Process Management is te vinden op www.sensus-methode.nl of www.sensus-processmanagement.comNoot voor de redactie:

Neem voor meer informatie contact op met:
Eileen Samsom van Sensus Process Management.
tel.: +3188-8887777
e-mail: e.samsom@sensus-methode.nl

Tags: projectmanagement, hr, hrm, orgchart, organogram, organigram, app, windows, microsoft, ipad, ios, mac os, organisatiestructuur, organisatieschema, medewerkers, afdeling, functie