Info Support start opleiding Professional Software Development voor Belastingdienst en PGGM

Veenendaal, 22 september 2016Info Support gaat een opleidingstraject Professional Software Development opstarten voor medewerkers van de Belastingdienst en pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM. Het gaat om .Net-ontwikkelaars die worden bijgeschoold om agile softwareontwikkeling toe te kunnen passen binnen de eigen organisatie.

Info Support heeft eerder al verschillende applicaties ontwikkeld voor zowel de Belastingdienst als PGGM. De opleiding Professionals Software Development is oorspronkelijk ontwikkeld voor studenten van verschillende hogescholen, in de vorm van een minor-traject. In deze opleiding kunnen de studenten leren deze manieren van softwareontwikkeling in de praktijk toe te passen.

“Deze opleiding zorgt er al lange tijd voor dat studenten goed en soepel kunnen instromen op de arbeidsmarkt”, aldus Gert Jan Timmerman, Manager Kenniscentrum bij Info Support. “Door het gebrek aan ervaren developers merken we dat er een groeiende vraag is bij bedrijven om ontwikkelaars trainingen aan te bieden. Voor de Belastingdienst en PGGM betekent dat in dit geval dat hun ontwikkelteam snel aan de slag kan met agile development.”

Het opleidingstraject duurt twintig weken en omvat onder meer Continuous Delivery, Scrum, Test-Driven Development en Specification by Example en brede en diepe kennis van .NET.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Info Support
Info Support is een specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van software op maat en het leveren van BI- en integratieoplossingen. Ook heeft de IT-dienstverlener een aanbod van ruim 300 trainingen, veelal gericht op softwareontwikkelaars.

Info Support heeft een hoofdkantoor in Veenendaal. Verspreid over vestigingen in Nederland en België heeft het bedrijf meer dan 400 medewerkers in dienst. Info Support levert innovatieve, branchegerichte oplossingen, waarbij zij de nodige branche- en IT-kennis inzet. Als het gaat om de achterliggende technologie kiest Info Support voor Microsoft (.NET, C#, SQL Server, Azure) en Java.

Website: http://www.infosupport.com/
Twitter: @InfoSupportBV

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:
LEWIS

Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: infosupport@teamlewis.com