Datum: (615 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Microsoft verlengt Gold Partner-status Credit ToolsAfgelopen week heeft Microsoft de Gold Application Development-competentie van Credit Tools opnieuw verlengd. Het Microsoft Gold Certified Partnership is de hoogste waardering die een partner van Microsoft kan behalen.

“We zijn trots op het feit dat we al een groot aantal jaren op rij de Gold Application Development status mogen ontvangen. Dat getuigt van grote expertise binnen ons bedrijf in de vorm van Microsoft gecertificeerde professionals, software die voldoet aan de Microsoft-standaard en tevreden klanten. Daarnaast biedt het partnership ons directe ondersteuning en training waardoor wij voortdurend over de laatste technieken beschikken om onze software verder te ontwikkelen. Zo blijven we onze klanten voorzien van oplossingen die hun processen zo optimaal mogelijk ondersteunen”, zegt Pim van der Hagen, CEO Credit Tools.

Over Credit Tools
Credit Tools ontwikkelt en implementeert al meer dan 15 jaar credit management software. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende speler in innovatieve oplossingen op het gebied van debiteurenbeheer, incasso, bijzonder beheer en het automatisch verwerken van betalingen. Meer dan 10.000 eindgebruikers van 500 organisaties in 20 landen gebruiken de software van Credit Tools. Meer informatie: www.credittools.nl.


Noot aan de redactie: voor meer informatie neemt u contact op met:

Credit Tools
Harriët Bosschaart - Marketing Communicatie
T: +31 6 30 11 92 22
E: h.bosschaart@credittools.nl