Datum: (632 dagen oud)
Bedrijf:

Feenstra verbindt 1.300 medewerkers met nieuw social intranet in Office 365Feenstra, landelijk actief in de installatiebranche, heeft gekozen voor eConnect Today om de communicatie met en tussen de 1.300 medewerkers te verbeteren. Het nieuwe social intranet vormt voor Feenstra de basis van de moderne werkplek, zowel voor de medewerkers op kantoor als in de buitendienst.

Met ruim 750 monteurs in de buitendienst en 18 locaties in Nederland is het voor Feenstra essentieel om informatie vanaf één centrale omgeving op elk moment beschikbaar te stellen. Feenstra miste in haar communicatiestructuur de mogelijkheid om gepersonaliseerd nieuws aan te bieden en de interactie aan te gaan met medewerkers. Vooral voor de medewerkers in de buitendienst was het lastig om belangrijke informatie te raadplegen. Vandaar dat Feenstra op zoek ging naar een social intranet dat ook door de buitendienst medewerkers op de iPad te raadplegen is.

Jeroen Bakker, Communicatieadviseur van Feenstra: “Feenstra heeft voor ETTU en eConnect Today gekozen omdat wij niet alleen op zoek zijn naar een partner die de technische ontwikkeling en realisatie op zich neemt, maar een partner die meedenkt en investeert in het succes van onze moderne werkplek. ETTU levert met eConnect Today een bewezen social intranet oplossing in Office 365 die perfect aan onze wensen en eisen voldoet.”

Met eConnect Today en de additionele nieuws app kan de buitendienst overal het nieuws en belangrijke documenten op de iPad raadplegen. Daarnaast blijven de medewerkers op kantoor op de hoogte van het laatste organisatienieuws via de portal of direct via de nieuwsapp op hun iPhone, Android of Windows Phone. Door eConnect Today staat de organisatie van Feenstra nog beter met elkaar in verbinding.

“Wij werken er naar toe dat eConnect Today de beginpagina is voor alle medewerkers waar vanuit zij taken en werkzaamheden initiëren. Middels de integratie in Office 365 kan dat heel gemakkelijk. Via twee klikken zit je in je e-mail, OneDrive of een andere (Microsoft) applicatie. Daardoor is het een integraal onderdeel van de werkplekomgeving,” aldus Jeroen Bakker van Feenstra.

eConnect Today beschikt over alle functionaliteiten van een modern social intranet, waaronder globaal nieuws en persoonlijk nieuws, het zoeken en vinden van collega's, mobiele ontsluiting en volledig sociaal dankzij de integratie met Yammer. Ontdek de mogelijkheden en voordelen van eConnect Today op http://today.econnect.nl  

Over ETTU
Al meer dan 10 jaar is ETTU dé Microsoft SharePoint en Office 365 partner van Nederland. Samen met onze klanten transformeren wij technologie in zakelijk voordeel. Dit doen we niet alleen door het kiezen van de beste technische oplossing, maar ook met de dienstverlening rondom advies en adoptie. ETTU heeft hierbij zowel technische- als functionele- SharePoint en Office 365 kennis in huis. Dat doen we samen met onze medewerkers en inmiddels bij meer dan 500 opdrachtgevers in een diversiteit aan branches. Klanten van ETTU zijn onder meer ABN AMRO, Haag Wonen, Heineken, Radboudumc, Teijin Aramid en Zilveren Kruis. Zie ook: www.ETTU.nl.

Voor de redactie

ETTU
Bart Scheffer, Marketing en Communicatie Manager
T: 06-18559961
E: b.scheffer@ettu.nl
W: www.ETTU.nl