Profource wint Rijksbrede aanbesteding voor financiële adviesdiensten

Eén van de vijf voorkeursleveranciers uit ruim dertig inschrijvende partijen

ROTTERDAM maandag 25 juli 2016 – Profource heeft, samen met vier andere partijen, de aanbesteding gewonnen voor het leveren van (advies) diensten op het gebied van Finance & Control voor de Rijksbrede overheid. Het gaat hierbij om perceel 1: financiële adviesdiensten administratie en perceel 3: financiële adviesdiensten beleid, planning en control. De raamovereenkomst is voor een periode van twee jaar, waarbij de overeenkomst met nogmaals twee keer een jaar verlengd kan worden door het Rijk.

Uit de ruim dertig partijen die zich voor deze aanbesteding hebben ingeschreven is Profource gekozen als voorkeursleverancier. Profource mag in ieder geval de komende twee jaar aan alle ministeries van de Rijksoverheid en hun diensten financiële dienstverlening aanbieden.

Ruime ervaring
Profource heeft jarenlange ervaring bij een fors aantal ministeries, hierdoor heeft Profource een zeer sterke branchekennis van de centrale overheid. Zo adviseerde Profource het ministerie van Veiligheid en Justitie toen het ministerie de overstap maakte naar Oracle Applications (Project Leonardo) en ondersteunden zij het ministerie bij het voeren van de administratie. Tevens zorgde Profource voor optimalisatie van de informatievoorziening Tijdens dit meerjarig project hielpen de consultants van Profource mee als proces- en functionaliteitspecialisten en leverden zij hands-on ondersteuning op de financiële afdelingen. Bij het ministerie van Economische Zaken voerde Profource soortgelijke opdrachten uit.

Wim Seebregts, algemeen directeur van Profource, over het winnen van de aanbesteding: “Wij zijn erg blij met het winnen van de aanbesteding. Wij zijn ervan overtuigd dat wij bij de beste partijen van Nederland horen en het winnen van deze aanbesteding zien wij als een erkenning van de kwaliteit van onze dienstverlening. Het feit dat we onderscheidend zijn en een absolute meerwaarde hebben door kennis van overheidsfinanciën in combinatie met een meer dan uitstekende kennis van de gehanteerde ERP pakketten, is herkend en gehonoreerd door de overheid.”

Over Profource
Profource is een snelgroeiende dienstverlenende kennispartner van ERP systemen, met bijna 300 betrokken professionals. Profource ondersteunt organisaties bij het optimaal inrichten, beheren en gebruiken van ERP systemen. Klanten waar Profource voor werkt zijn zorginstellingen, gemeentelijke en provinciale overheden, telecom operators, internationale uitgevers, handelsondernemingen en service- en onderhoudsbedrijven. Profource is onderdeel van de Redmore Group.


Noot voor de pers, niet voor publicatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Profource - Communicatie
+ 31 (0) 88 77 636 00
communicatie@profource.com

Kijk ook op onze website: www.profource.com