Datum: (689 dagen oud)
Bedrijf:

Markt reageert enthousiast op PropellorAmsterdam 7 juli 2016 - Het zal niemand in de branche ontgaan zijn: de lancering van Propellor medio mei 2016. Propellor is het nieuwe marketing driven e-commerce platform van WebArchitects. De markt reageert zeer positief op de nieuwste aanwinst van WebArchitects.

Een flink aantal klanten heeft Propellor inmiddels omarmd. "Om er een enkele te noemen: Overhoff Telecom en Datacommunicatie, Canon Business Center Zwolle, Blue Mountain Koffie, Interoffice, Rosenboom, L&N Partners, Kantoorartikelen.nl, Smart Office Deal, Het Leukste Warenhuis en BZ Repro. En er zitten er nog veel meer in de pijplijn. We kunnen dan ook spreken van een zeer succesvolle introductie van Propellor", aldus Ralph Nijs, Sales Director bij WebArchitects.

“De opvolger van RightClick biedt gewoon meer. Zonder uitzondering reageren onze gesprekspartners buitengewoon verrast op het brede scala aan mogelijkheden én de flexibiliteit van ons nieuwste platform. Dit gecombineerd met een zeer intuïtieve vorm van applicatiebeheer.”

Nijs verwacht dat de groei die de Propellor nu doormaakt nog wel even aan zal houden. “Gelukkig hebben wij organisatorisch vooraf ingezet op de groei die we nu meemaken. Wij hoeven onze klanten niet teleur te stellen”.

Over WebArchitects
Wij zijn specialist in webwinkels en e-commerce platforms. Webwinkels waar we prijzen mee winnen. Zoals Fleurop.nl, volgens WUA! de beste webwinkel van Nederland. Dat doen we door innovatie technieken te combineren met pragmatische oplossingen. We maken moeilijke dingen simpel. Mikken op de nummer 1 positie. Vooral in zoekmachines. Met altijd de bezoeker als uitgangspunt. Die willen we het gemakkelijk maken. Zodat bezoekers kopers worden. Op die manier helpen we honderden webwinkeliers iedere dag weer aan tevreden klanten. Dat doen we nu al bijna 15 jaar.

WebArchitects
Pilotenstraat 43bg
1059 CH Amsterdam
T: 020-6717171 
E: info@webarchitects.nl
W: www.webarchitects.nl