Een datacenter bouwen in nog geen 30 minuten

Nieuwegein, 28 juni 2016 – IT-dienstverlener Fastbyte organiseert op 1 juli een hands-on workshop waarin de deelnemers leren om in een handomdraai de infrastructuur voor een compleet softwaregestuurd datacenter neer te zetten. Zij doen dit met de innovatieve systemen van Nutanix en Rubrik.

Deze systemen brengen de technologie van Google en Facebook - ook wel het Software Defined Datacenter (SDDC) genoemd - binnen het bereik van iedere onderneming.

De workshop is het vervolg op een middagseminar over hetzelfde onderwerp dat op 7 juni in Nieuwegein plaatsvond. Klik hier voor een verslag van dit event.

Aanvangstijd van de workshop van 1 juli is 13:00
Locatie: Exclusive Networks in Amersfoort
Inschrijven: xander@fastbyte.nl

Voor meer informatie, inschrijven en de agenda van de workshop: klik hier

=======================================

Over Nutanix
Nutanix biedt IT-beheerders met zijn Xtreme Computing Platform (XCP) meer inzicht in de ‘onzichtbare infrastructuur”. Het platform zorgt dat servers, storage en gevirtualiseerde omgevingen het altijd doen, zodat kunnen ze zich beter focussen op applicaties, workloads en diensten die de business ondersteunen.

Over Rubrik
Na een innovatie pauze van 10 jaar in het backup landschap is Rubrik begin 2014 opgericht om deze markt eenvoudiger, goedkoper en beter te maken. De Rubrik Brik is een gedistribueerde appliance waarmee de complexe traditionele backup omgevingen worden vervangen voor een eenvoudige en schaalbare appliance.

Over Fastbyte
Fastbyte is specialist in ICT-Infrastructuren voor de zakelijke markt. De focus ligt op het snel, veilig en consistent beschikbaar stellen van applicaties en data met een optimale gebruikerservaring. Fastbyte zoekt daarbij altijd naar de juiste balans tussen innovatieve en beproefde technologie.

Contactinformatie (niet voor publicatie)
Xander Lems, Marketing Coördinator
Tel: 030 6000 600