E-mergo en TimeXtender kondigen samenwerking aan voor Nederland

Delft, Nederland en Aarhus, Denemarken, juni 2016 – E-mergo, Business Intelligence specialist voor de bouw, transport en energie sector en Elite Solution Provider van Qlik, is een samenwerking aangegaan met TimeXtender. TimeXtender is ‘s werelds leidende leverancier van data warehouse automation (DWA). Deze overeenkomst stelt E-mergo in staat om een combinatie van data warehouse automation en Business Intelligence te leveren aan haar klanten in Nederland.

TimeXtender’s klantenbestand met meer dan 2,600 klanten verspreidt in 60 landen, zorgde ervoor dat TimeXtender in maart 2016 een Qlik Technology Partner werd. Deze overeenkomst biedt de markt een geïntegreerde oplossing aan dat bestaat uit data warehouse automation software van TimeXtender en visuele analytics en Business Intelligence van Qlik. De samenwerking tussen E-mergo en TimeXtender laat E-mergo de DWA software aan de man brengen in een van Qlik’s sterkst presterende gebieden: Nederland.

“E-mergo biedt klanten de mogelijkheid om betere analytics te creëren. Door een partnership aan te gaan met TimeXtender kan E-mergo uitbreiden op de sterktepunten van Qlik waardoor Business Intelligence oplossingen nog sneller geïmplementeerd kunnen worden” - Heine Krog Iverson, CEO, TimeXtender.

De samenwerking stelt huidige en toekomstige klanten van E-mergo in staat om toegang tot corporate data te democratiseren. Zo wordt de business in staat gesteld om zelf data te gebruiken en krijgt IT de vrijheid om zich op andere taken te richten. TimeXtender’s TX DWA, gekoppeld aan Qlik Sense of QlikView, maakt gebruikersvriendelijke data beschikbaar voor de juiste mensen op het juiste moment. De data wordt aan de achterkant met governance en security beschermt terwijl het aan de voorkant getoond wordt met prachtige visuele analytics. Zo wordt de afstand tussen de business en IT overbrugt. De gehele business geniet binnen korte tijd van de voordelen van een moderne data infrastructuur.

“E-mergo is van mening dat TimeXtender en Qlik twee van de meest waardevolle en belangrijkste producten maken binnen de DWA industrie. Onze partnership met beide bedrijven stelt ons in staat om oplossingen aan te bieden zoals maar weinig bedrijven dat kunnen”- Jaco Geluk, Managing Director, E-mergo.


Voor meer sales of partnership informatie kunt u contact opnemen met Emma Gill, Sales & Marketing medewerker, E-mergo, via marketing@e-mergo.nl. Voor meer informatie over sales en partnerships van TimeXtender kunt u contact opnemen met Ayla Marina Lundorff, TimeXtender Partner Succes Manager, via aml@timextender.com.

Over E-mergo
E-mergo is dé Business Intelligence specialist. Onder het motto “Combineer, analyseer en verbeter” helpen wij u het maximale uit uw organisatie te halen op het gebied van informatievoorziening. Onze producten en diensten zijn erop gericht om uw informatiebehoefte te vertalen naar concrete oplossingen. Hierbij creëren en beheren wij selfservice data discovery omgevingen met behulp van Qlik. E-mergo is een kennisintensief bedrijf. Wij hechten veel waarde aan gecertificeerde collega’s en het volgen van de trends in de markt. Onze huidige klanten waarderen ons vanwege de kennis die wij inbrengen en de manier waarop wij deze kennis overdragen.

Over TimeXtender
TimeXtender heeft kantoren in Denemarken en de VS. Het bedrijf heeft meer dan 2600 klanten wereldwijd die hun data warehouse automation platform gebruiken. Dit maakt het de ‘s wereld leidende DWA oplossing voor Microsoft® SQL Server®. Zij zijn sinds maart 2016 Qlik Technology Partner. Het bedrijf democratiseert toegang tot corporate data, waardoor business users in staat gesteld worden en IT vrijgemaakt wordt voor andere taken. TX DWA helpt bedrijven, vanuit elke verticale industrie, snel een data warehouse in te zetten en te automatiseren op een Microsoft SQL Server. De software werkt samen met Visual Studio en alle andere producten geassocieerd met Microsoft SQL Server. TimeXtender heeft een strategische rol bij het helpen van klanten om tijd en kosten te besparen terwijl zij een gemakkelijk te gebruiken data warehouse aanbieden.TimeXtender persvoorlichter:
Ayla Marina Lundorff
aml@timextender.com
+45 8620 5700

E-mergo persvoorlichter:
Emma Gill
Emma.Gill@e-mergo.nl
+31 6 2332 1935