Datum: (742 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Lucas de Clercq nieuwe eigenaar en CEO JDM Software

Producent van PeterConnects Attendant gaat nieuwe koers varenMaassluis, 8 juni 2016 – Lucas de Clercq (54) heeft JDM Software, ontwikkelaar en producent van PeterConnects Attendant voor Cisco Unified Communications Manager en Microsoft Skype for Business, overgenomen. De Clercq vervult als eigenaar de rol van CEO en richt zich op het verbreden van het productportfolio voor Cisco en Microsoft. Hierin staat het bieden van bereikbaarheid, context en grip op communicatie centraal. Zo wordt het populaire product ServiceDesk voor Cisco later dit jaar ook beschikbaar voor Microsoft Skype for Business. JDM Software focust zich tevens op verdere internationale expansie naar Italië, Spanje en de Verenigde Staten. Het bedrijf bouwt hiermee voort op de successen in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

De Clercq heeft diverse leidinggevende posities binnen de ICT-markt bekleed. Zo was hij werkzaam bij Digital Equipment, Compaq Computers en Microsoft. Bij Microsoft maakte hij deel uit van het managementteam in Nederland en het West-Europese HQ OEM-team.

Lucas de Clercq over de overname: “Ik ben erg enthousiast over alle mogelijkheden voor JDM Software en ons uitgebreide partnernetwerk. Een van mijn belangrijkste drivers is innovatie en de manier waarop organisaties gebruik kunnen maken van technologie om hun communicatie en uiteindelijk de bedrijfsprocessen te optimaliseren. Ik kijk ernaar uit om samen met onze bestaande én nieuwe partners klanten te helpen bij het maken van relevante verbindingen met onze oplossingen.”

----


Lucas de Clercq, eigenaar en CEO van JDM Software

Over JDM Software
JDM Software gelooft in relevante contacten. Het bedrijf biedt bereikbaarheid, context en grip op communicatie met een rijk aanbod van communicatieoplossingen op basis van Cisco en Microsoft. JDM Software heeft een reeks producten ontwikkeld die een onmisbare aanvulling vormen op Cisco Unified Communications Manager en Microsoft Skype for Business. JDM Software heeft een uitgebreid partnernetwerk van gerenommeerde resellers door heel Europa.

JDM Software is ontwikkelaar van PeterConnects Attendant hiermee heeft het bedrijf in de Benelux een groot marktaandeel verworven (meer dan 80 procent van de Cisco Unified Communications Manager gebruikers). Daarmee is PeterConnects Attendant het standaardproduct geworden voor de Nederlandse en Belgische markt. Meer informatie is te vinden op www.jdm.nl

Meer informatie
Marcommit
Ingeborg Schrijver
ingeborg@marcommit.nl
+31 (0)35-5822730