Felton ISO 27001 en NEN7510 gecertificeerd

Lloyd’s Register Nederland heeft de Felton ICT Services officieel gecertificeerd voor ISO 27001 en NEN 7510. De scope van de certificering betreft de volledige dienstverlening van Felton.

In de strategie van Felton om haar klanten compleet te ontzorgen op het ICT infrastructuur beheer en het feit dat Felton de beveiliging van vitale informatie en de kwaliteit van haar dienstverlening altijd voorop stelt, zijn deze certificeringen een logisch gevolg.

Stan Bridié, CEO Felton: Een half jaar geleden zijn wij gestart met de voorbereidingen om ons Informatiebeveiligingssysteem te laten voldoen aan de eisen die ISO 27001 en NEN7510 hieraan stelt. Deze certificeringen en het feit dat Felton op geen enkel gebied afweek van de norm, bevestigt dat onze klanten in Felton een betrouwbare en solide partner vinden. Ik zie het als een sterke bevestiging van de kwaliteit, de mentaliteit van de collega’s en de processen bij Felton, dat wij voor onze complete organisatie en dienstverlening geslaagd zijn voor beide gerenommeerde normeringen.”

ISO 27001 en NEN7510
ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging management, gericht op het continue managen, beheren en verbeteren van informatiebeveiliging risico’s. NEN 7510 is de standaard voor de beveiliging van medische data. Het is vrij uniek dat de Felton, als niet zorginstelling, beschikt over beide certificeringen. De normen zien toe op zowel de inrichting van processen en procedures op het gebied van informatiebeveiliging als op de naleving daarvan, de controle, toetsing en permanente verbetering. Het geeft klanten de zekerheid dat Felton de informatiebeveiliging beheerst, optimaal heeft geïmplementeerd in haar beleid en processen en continu werkt aan verbeteringen.

Wilt u meer weten over de kwaliteit van de dienstverlening van Felton en wat dit voor uw ICT omgeving kan betekenen? Bel of mail ons gerust op 035-6773898 of sales@felton.nl.

Over Felton:
Felton is gespecialiseerd in het compleet ontzorgen van uw ICT-infrastructuren en Security. Of het nu gaat om Cloud Services, Security Services of Managed Services; Felton stelt zich op als uw partner in ICT. Onze dienstverlening onderscheidt zich door kwaliteit, toegevoegde waarde, partnerschap en persoonlijke betrokkenheid. Wij geloven namelijk dat ICT en Security in dienst moet staan van uw organisatie. Daarom ondersteunt en adviseert Felton haar klanten op het gebied van informatie en communicatie technologie. Met ‘state of the art’ oplossingen; schaalbaar, flexibel en duurzaam. Zó dragen we bij aan het creëren van echte waarde.

Specialismen
Cloud Services, Security Services, Managed Services

Voor meer informatie: http://www.felton.nl. Volg ons op ook Twitter: @FeltonICT en op Facebook: Felton ICT Services