Arrow ECS luistert naar partners en leveranciers tijdens Partner Connect

Digitale innovatie en netwerken staan centraal op groot partnerevenement

Houten, 19 mei 2016 – Ook in de snelle wereld van digitale communicatie blijft het voor leveranciers en IT-dienstverleners van groot belang om met elkaar in gesprek te blijven. Arrow ECS, Inc (NYSE: ARW), organiseerde hierom Partner Connect, een groot partnerevenement met als thema ‘Talk to us’. Hier werden de partners van Arrow ECS door verschillende leveranciers, zoals Fortinet, PureStorage en Splunk, via strategische en technologisch inhoudelijke sessies geïnformeerd over de laatste marktontwikkelingen.

De Central Studio’s in Utrecht waren het toneel voor een interessante middag met veel verschillende presentaties en demo’s. Bart van Rheenen, managing director Benelux bij Arrow ECS, opende het partnerevent symbolisch door een grote deur naar de ruimtes met break-out sessies te openen. In vier verschillende rondes gaven partners een kijkje in de keuken. Zo verzorgde Splunk, een toonaangevend softwareplatform voor real-time operational intelligence, een live demo over het creëren van business value met machine data. Fortinet, een wereldwijde leverancier van netwerkbeveiligingsapparatuur, vertelde over hoe een organisatie zich kan wapenen tegen security-gevaren die de beveiligingsinfrastructuur niet detecteert. Naast deze technische sessies konden partners ook kiezen voor meer informatie over het slim verkopen van oplossingen. Pure Storage, leverancier van all-flash storage array’s, informeerde partners over hoe een klant te overtuigen te kiezen voor flash storage.



‘Talk to us’
‘We willen dat zowel leveranciers als partners ons laten weten waar ze behoefte aan hebben en waar hun uitdagingen liggen, vandaar dat we voor ‘talk to us’ hebben gekozen,’ stelt Van Rheenen. Hij is blij met de grote opkomst bij het evenement en het gevarieerde programma. ‘Als Arrow ECS willen we onze partners sneller laten groeien dan de markt. Daarom is het van belang dat we niet alleen ondersteuningen bieden op technologisch gebied, maar ook strategisch meedenken en waar nodig financiële ondersteuning bieden via Arrow Capital Serivces. Daarnaast blijft netwerken ook in deze tijd erg belangrijk, daarom besteden we veel aandacht aan het bij elkaar brengen leveranciers en partners. En dat mag natuurlijk best een feestje zijn.’

Arrow ECS bedankt alle sponsoren voor hun bijdrage aan Partner Connect: Fortinet, Pure Storage, Check Point, Citrix, Gemalto, Hewlett Packard Enterprise, MYOBI, NetApp, RSA, Shavlik, Splunk en Trend Micro.

###

Over Arrow
Arrow ECS , gevestigd in Houten, is een wereldwijde leverancier van producten, diensten en oplossingen aan industriële en commerciële gebruikers van elektronische componenten en enterprise computing-oplossingen. Arrow fungeert als een supply channel partner voor meer dan 100.000 fabrikanten van apparatuur, contractfabrikanten en commerciële klanten via een wereldwijd netwerk dat uit meer dan 460 locaties in 85 landen bestaat.

Voor meer informatie voor de pers
Lubbers De Jong
Mirjam Adriaanse
mirjam@lubbersdejong.nl
020 205 04 36

Arrow ECS Nederland
Bart van Rheenen
bart.vanrheenen@arrow.com
088 0242 909

Dit persbericht is ook online beschikbaar. Foto’s op hoge resolutie zijn op aanvraag beschikbaar.