Software Vergelijken introduceert vernieuwde vergelijkingstool

Bij het ontwikkelen van een (eigen) bedrijf komt veel kijken. Hoe fijn is het dan dat er software is die dit iets makkelijker maakt? Maar hoe weet je welk soort software bij jouw bedrijf past? Voordat je in bedrijfssoftware investeert, wil je graag weten wat de mogelijkheden van de software zijn. Software Vergelijken ontdekte dat deze vraag bij veel bedrijven speelde en introduceert daarom een vernieuwde vergelijkingstool voor bedrijven.

Directeur Henk Jan Kosse: “Met de vernieuwde vergelijkingstool hebben we weer een grote stap gemaakt om de bedrijfssoftware markt nog beter inzichtelijk te maken voor het MKB. In deze groeiende markt is hier ook steeds meer behoefte aan. Het gebruik groeit aanzienlijk, maar ook de mogelijkheden van bedrijfssoftware breiden snel uit. Onze vergelijkingstool is een goede eerste stap om de software te vinden die bij je past”.

Op de vergelijkingswebsite kun je meerdere soorten software met elkaar vergelijken, door middel van een handige tool. Voordat je een uitgebreid overzicht met de prijzen en specificaties van alle soorten software krijgt, vul je enkele bedrijfsgegevens in. Denk aan bedrijfstype, aantal medewerkers en de belangrijkste functionaliteiten. Heb je hier geen zin in? Dan kun je gelijk je type software kiezen en de populairste pakketten vergelijken. Met diverse filters verfijn je vervolgens je selectie zodat je het meest geschikte pakket vindt. Ook kun je de diverse pakketten tot in detail met elkaar vergelijken door ze aan de vergelijker toe te voegen. Dit alles maakt Software Vergelijken anders dan al bestaande tools.

Welk type bedrijfssoftware is te vergelijken?

Boekhoudsoftware

Je boekhouding doen is niet altijd even makkelijk. De vergelijkingswebsite heeft alle online boekhoudprogramma’s bij elkaar verzameld en laat je dit in één duidelijk overzicht met elkaar vergelijken.

Urenregistratie

Voor de urenregistratie van je werknemers zijn meerdere systemen beschikbaar. De meeste urenregistratie pakketten op de site beschikken over een mobiele app zodat je overal en altijd makkelijke uren kunt bijhouden. Erg handig als je moet voldoen aan het urencriterium voor de Belastingdienst!

Webwinkel software

Wil je een webshop beginnen? Dan is de webshop software vergelijker erg handig. Je krijgt direct te zien wat de software kan en wat de prijzen zijn.

CRM software

Wil je meer uit je verkoopproces halen? Of beter inspelen op de klantbehoeften? Met een CRM systeem krijg je een duidelijk overzicht van klantinformatie en meer inzicht in je klantenbestand. Erg handig is dat je met de nieuwe vergelijkingstool CRM’s kunt vergelijken op functies zoals agenda integratie, offertes maken en koppeling met VoIP.

Facturatie software

Geen papieren rompslomp meer! Maar alle facturen op een plek en eenvoudig digitaal gemaakt en verstuurd met facturatie software. Met de facturatie vergelijker kun je de meest populaire pakketten met elkaar vergelijken.