4 prominente partners van Microsoft en Barracuda organiseren tweede security evenement.

Op 24 mei vindt in hotel van der Valk in Houten de tweede editie van het Barracuda event plaats. Geheel gericht op het onderwerp ‘security’ zullen verschillende sprekers de aanwezige gasten informeren en inspireren. Het evenement draagt als thema Think safe, Act safe, Be safe en zal in het teken staan van de laatste securitytechnieken én de wet- en regelgeving in de cloud. Tickets voor dit evenement zijn kosteloos te reserveren via www.barracudaevent.nl.

Bedrijven staan vandaag de dag voor veel uitdagingen op security-gebied. Naast overheden worden ook steeds meer bedrijven geconfronteerd met regels omtrent data en persoonsgegevens. Organisaties die overwegen om de cloud in te gaan moeten immers, naast beveiliging van producten en/of diensten, ook weten hoe om te gaan met gevoelige data. Tijdens dit evenement krijgen deelnemers inzicht in kwetsbaarheid van organisaties door huidige en toekomstige bedreigingen.

4 partners: Samen sterk in ‘securityland’

IT Support Groep, Tredion ICT & Telecom, ditp en Ormer ICT zijn de organiserende bedrijven achter ‘Think safe, Act safe, Be safe’. “Het eerste event was zo’n succes dat we nog geen half jaar later al toe waren aan een tweede editie”, vertelt Johan van Winden, partner bij ditp. Alle partijen hechten veel waarde aan diepgang en persoonlijke aandacht. “Een écht verschil met de grote security beurzen zeker omdat je met alle relevante partijen kan spreken die nodig zijn voor een veilige sprong in de cloud’, vult Alain Luxembourg van Barracuda aan.

Programma en sprekers

Naast de verschillende sprekers van Microsoft, Barracuda en ICTRecht klimmen ook de organiserende bedrijven het podium op. Tijdens korte parallelle break-out sessies kunnen gasten díe kennis op doen die zij wensen. Een greep uit de onderwerpen: ‘Azure & Barracuda: samen sterk en veilig’, ‘Compliance: het anker van een organisatie’ en ‘Hoe Barracuda Office 365 veiliger maakt’. Ook is er op dinsdagmiddag 24 mei aandacht voor de publieke sector. Zo wordt er gesproken over de bijzondere positie van overheden en gezondheidszorg op het gebied van compliance. De dag wordt plenair afgesloten met een inspiratiesessie door trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk.

Organisatie

Thinks safe, Act safe, Be safe wordt mogelijk gemaakt door vier gecertificeerde IT-bedrijven: IT Support Groep, Tredion ICT & Telecom, ditp en Ormer ICT. De platinum partners van dit evenement, Microsoft en Barracuda, werken al jarenlang nauw samen in de cloud.


Niet voor publicatie

Voor meer informatie:

Madeleine Coomans-Dusée, Manager Marketing & Communicatie

Tel. (013) 57 84 300

E-mail: m.coomans@itsupportgroep.nl  I www.barracudaevent.nl