ALSO sluit distributieovereenkomst met APC by Schneider Electric

Met ingang van 2 mei is ALSO Nederland officieel distributeur in de Benelux van de UPS- en overspanningsbeveiligingsproducten van APC by Schneider Electric. De lokale distributieovereenkomst is onderdeel van een pan-Europees contract tussen ALSO AG en APC by Schneider Electric.

“APC by Schneider Electric ziet een toenemende behoefte in de consumentenmarkt aan goede en betaalbare UPS- en overspanningsbeveiligingsproducten,” zegt Erik de Boer, Director Purchase & Product Management bij ALSO Nederland. “Gezien onze sterke positie in de (online)retailmarkt zijn wij de ideale partner voor APC om gezamenlijk groei te realiseren in de Benelux. Huishoudens, maar ook mkb-ondernemingen worden steeds afhankelijker van een ononderbroken stroomvoorziening. In Nederland zijn nog geen ‘Zuid-Europese’ toestanden, maar ook hier neemt de kans op (langduriger) storingen toe doordat er minder wordt geïnvesteerd in de energie-infrastructuur. Niet alleen servers, maar ook bedrijfskritische apparaten zoals kassasystemen, alarmeringen en domotica-producten zijn ervan afhankelijk. Ons Solutions Team zal de awareness hiervoor bij onze B2B- en B2C-partners vergroten. Ik kijk er samen met ons Solutions Team naar uit om van de samenwerking met APC een succes te maken,” aldus de Erik de Boer.

“Voor ons is het belangrijk dat we ALSO Nederland als sterke partij in de retailmarkt hebben mogen optekenen als distributeur,” vult Bianca van Meijgaarden, als Sales Manager IT Channel bij APC verantwoordelijk voor de relatie met ALSO Nederland. “Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat we samen met de (r)etailers en resellers van ALSO kunnen profiteren van de groeiende vraag naar onze oplossingen en zo onze marktpositie in de B2C en kleinzakelijke markt aanzienlijk kunnen versterken.”


   
Zie ook de achtergrondinformatie in de bijlage. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

ALSO Nederland B.V.
Maartje Richter
Marketing & Communication Specialist
+31 24 333 32 91
E-mail: maartje.richter@also.com