Datum: (762 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

VDX biedt nu Office 365 tegen de laagste prijs van NederlandZwolle, 25 april 2016– VDX introduceert Office 365 als aanvulling op zijn huidige diensten en helpt ondernemers over te stappen naar de cloud. VDX startte met het leveren van Office 365 om de toenemende vraag naar virtuele werkplekken in te vullen en ondernemers veilig in de cloud te laten werken. Met Office 365 kunnen ondernemers altijd, overal en op al hun devices e-mail ontvangen en versturen, en hun agenda beheren. Ook beschikken ondernemers over 1 terabyte aan opslag. Daarnaast heeft de ondernemer altijd de beschikking over Word, Powerpoint en Excel.

Chris de Jongh, CEO: “We zien Office 365 als een waardevolle toevoeging op ons Internetserviceportfolio. Naast het leveren van domeinnamen, security en hosting, komen daar nu werkplekoplossingen uit de cloud bij. VDX kiest voor de Office 365-oplossing die naadloos aansluit bij de wensen en behoeften van de klant.”

Op dit moment biedt VDX drie pakketten aan, Office 365 Business Essentials, Office 365 Business en Office 365 Business Premium. Klanten kunnen rekenen op een Nederlandse helpdesk die bereikbaar is tussen 09.00 uur en 21.00 uur op maandag tot en met vrijdag en in het weekend van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Later dit jaar zal het productportfolio worden aangevuld met de andere Office 365-pakketten zoals ProPlus, Enterprise E1, Enterprise E3 en Enterprise E5.

###

Over VDX
VDX Internet Services, onderdeel van IT-Ernity Groep, is een internet service provider die klanten, naast hosting, diensten biedt omtrent domeinen, Office 365, security en exchange. Het bedrijf maakt zich elke dag sterk om een uitstekende service te leveren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: (niet voor publicatie)

IT-Ernity Groep
Sandra Ottens, Marketing & Communicatie
Telefoon : 0621829047
e-mail : sottens@it-ernity.nl