Datum: (766 dagen oud)
Bedrijf:

Hero kiest voor eConnect Today van ETTUHero Benelux, onderdeel van de in Zwitserland gevestigde Hero Group, heeft gekozen voor de social intranet oplossing eConnect Today van ETTU. Hero heeft een passie voor natuurlijke ingrediënten en staat bekend om haar fruitproducten, het Hero Baby assortiment fles- en bijvoeding en het merk Organix Goodies. Het nieuwe intranet werkt volledig binnen Office 365 en zorgt ervoor dat de medewerkers van Hero Benelux op een gebruiksvriendelijke manier worden ondersteunt in hun dagelijkse werkzaamheden. eConnect Today is hierbij het startpunt van alle online applicaties en is zo een belangrijk onderdeel van de Digital Workplace binnen Hero.

Hero is actief in 15 landen en is een snelgroeiende organisatie. Hierdoor is het belangrijk om onafhankelijk van tijd en locatie samen te werken. Het oude intranet voldeed niet meer aan de wensen en eisen van de organisatie. Belangrijkste eis voor Hero Benelux was een standaard SharePoint intranet, zonder uitgebreid maatwerk en een zeer korte time-to-market. Na een uitgebreid selectietraject heeft Hero Benelux gekozen voor eConnect Today in Office 365. Met dit gebruiksvriendelijke social intranet kunnen medewerkers kennis en informatie delen, vinden en effectief samenwerken.

Paul Weijland, ICT Manager van Hero Benelux: “Wij zochten nadrukkelijk naar een strategische partner in de Benelux en daarbuiten die ons voor de lange termijn adviseert in werken met Office 365. ETTU is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van SharePoint en Office 365 en heeft met eConnect Today een bewezen oplossing die perfect voldoet aan onze wensen en eisen.”

Eric-Jan Vroon, directeur van ETTU: “De afgelopen tijd hebben verschillende organisaties gekozen voor eConnect Today, de social intranetoplossing van ETTU. Wij zijn dan ook trots dat we Hero Benelux als klant mogen verwelkomen en kunnen ondersteunen bij het proces naar de Digital Workplace.“

eConnect Today beschikt over alle functionaliteiten van een modern social intranet, waaronder globaal nieuws en persoonlijk nieuws, het zoeken en vinden van collega's, mobiele ontsluiting en volledig sociaal dankzij de integratie met Yammer. Meer informatie over eConnect Today vind je op http://today.econnect.nl.

Paul Weijland (links) van Hero Benelux en Eric-Jan Vroon (rechts) van ETTU.

Over ETTU
Al meer dan 10 jaar is ETTU dé Microsoft SharePoint en Office 365 partner van Nederland. Samen met onze klanten transformeren wij technologie in zakelijk voordeel. Dit doen we niet alleen door het kiezen van de beste technische oplossing, maar ook met de dienstverlening rondom advies en adoptie. ETTU heeft hierbij zowel technische- als functionele- SharePoint en Office 365 kennis in huis. Dat doen we samen met onze medewerkers en inmiddels bij meer dan 500 opdrachtgevers in een diversiteit aan branches. Klanten van ETTU zijn onder meer ABN AMRO, GGD Brabant Zuidoost, Heineken, Radboudumc, Teijin Aramid, TU Delft en Zilveren Kruis. Zie ook: www.ETTU.nl.

Voor de redactie

ETTU
Bart Scheffer, Marketing en Communicatie Manager
T: 06-18559961
E: b.scheffer@ettu.nl
W: www.ETTU.nl