Check Point bekroont Motiv tot Partner of the Year

Onderscheiding volgt na toekenning van 4-STAR ELITE-status

Nice, 20 april 2016 – ICT security-specialist Motiv is door Check Point Software Technologies uitgeroepen tot ‘Best Partner of the Year 2015’. De award werd uitgereikt tijdens de Check Point Experience, de conferentie die momenteel plaatsvindt in het Zuid-Franse Nice.

Een vertegenwoordiging van Motiv ontving de award tijdens de feestelijke ceremonie uit handen van Gil Shwed, CEO van Check Point, Amnon Bar Lev, President bij Check Point en Bruno Darmon, bij Check Point verantwoordelijk voor sales in Europa. De jury roemde de compleetheid van het aanbod van Motiv. “Motiv heeft de oplossingen van Check Point opgenomen in de backbone van zijn aanbod.” Ook vermeldde het juryrapport de spectaculaire groei in sales van 509 procent ‘year-over-year’ die Motiv laat zien met de oplossingen van Check Point.

“Motiv is zeer verheugd met deze fantastische Best Partner of the Year 2015-award”, zo reageerde Bastiaan Bakker, directeur Business Development bij Motiv. “In 2015 hebben we met succes veel nieuwe klanten aangesloten op ons managed security services-platform. Samen met Check Point bieden we bescherming van cloud, datacenters en netwerken tegen de toenemende dreigingen van cybercriminaliteit. Ik zie deze award als een enorme waardering vanuit Check Point voor onze samenwerking, nu en in de toekomst. Daarnaast is een blijk van waardering naar onze klanten niet misplaatst. Hun waardering in onze managed security services en de hoge klanttevredenheid hebben bijgedragen aan deze topprestatie.”

4-STAR ELITE-partner
De onderscheiding tot ‘Best Partner of the Year’ volgt kort na de benoeming van Motiv tot 4-STAR ELITE-partner waarmee Motiv toetreedt tot een selecte groep partners met de allerhoogste status. De 4-STAR ELITE-status biedt de klanten van Motiv diverse voordelen. Zo heeft Motiv nu toegang tot de Partner President Club van Check Point voor contact op directieniveau. Ook heeft Motiv nu een nog directere toegang tot het Technical Assistant Center van Check Point. Klanten van Motiv zijn hierdoor altijd verzekerd van een optimale ondersteuning en het allerhoogste kennisniveau.

Motiv is al sinds 2001 partner van Check Point. “Vrij snel nadat ik bij Check Point kwam werken, is Motiv partner van het bedrijf geworden”, aldus Arthur van Uden, country manager Benelux van Check Point. “We hebben beide een jarenlange geschiedenis en een strategische groei doorgemaakt. De specialisten van Motiv kennen de markt en weten de uitdagingen die ze daarin tegenkomen te vertalen in effectieve en toekomstvaste oplossingen voor klanten. Onze producten maken daar vaak deel van uit. Zodoende heeft Motiv laten zien dat het onze oplossingen als strategisch onderdeel van zijn aanbod ziet. Een 4-STAR ELITE-status in ons partnerprogramma is dan ook logisch en meer dan verdiend!”

----

Noot voor de redactie: Bijgaand een foto van de uitreiking op de Check Point Experience in Nice. We verwachten op korte termijn betere foto’s. Bij interesse, neem contact op met Marcommit.Over Check Point
Check Point Software Technologies Ltd, de grootste pure-play security leverancier wereldwijd, biedt toonaangevende oplossingen en beschermt klanten tegen cyberaanvallen met een ongeëvenaarde vangst ratio van malware en andere soorten aanvallen. Check Point biedt een complete security-architectuur met zeer uitgebreide en intuïtieve beheersoplossingen, die de netwerken tot en met de mobiele toestellen van bedrijven beschermt. Check Point beschermt meer dan 100.000 organisaties van elke omvang. Bij Check Point beveiligen we de toekomst.

Kijk voor meer informatie op www.checkpoint.com.

Over Motiv
Motiv - een Nederlandse, private onderneming, opgericht in 1998 - is de toonaangevende IT security- dienstverlener die organisaties in zowel de publieke als de private sector voorziet van IT- beveiligingsoplossingen en –diensten ter voorkoming van cybercriminaliteit, datadiefstal en datalekken. De ervaren security-professionals van Motiv identificeren zorgvuldig beveiligingsrisico’s bij klanten en bieden, door het combineren van hoogwaardige kennis, slimme ideeën en technologische mogelijkheden, innovatieve oplossingen die zorgen voor optimaal beveiligde bedrijfsprocessen en –toepassingen. Klanten ervaren ontzorging door het minimaliseren van risico’s en de continue aandacht voor de juiste balans tussen die risico’s, kosten en gebruiksgemak.

Motiv (IJsselstein), een Managed Security Services Provider (MSSP), biedt een volledig pakket aan diensten, variërend van levering, ontwerp en implementatie tot en met outsourcing van security. Het eigen Security Operations Center (SOC) wordt ingezet om cyberaanvallen, kwetsbaarheden en datalekken op te sporen, te voorkomen en te beperken. Door de achtergrond en competenties van Motiv in applicatieontwikkeling, database- en netwerktechnologie merken klanten dat Motiv business-vraagstukken goed verstaat en de plaats van security binnen het IT-landschap goed begrijpt. Slagvaardigheid, kwaliteit en Motiv’s bedrijfscultuur zijn onderscheidende kenmerken waardoor klanten optimale klanttevredenheid ervaren.

Motiv’s bedrijfsprocessen zijn gecertificeerd op basis van ISO9001 (kwaliteitsmanagement), ISO27001 (informatiebeveiliging) en ISO20000 (Service Management op basis van ITILv3).

Kijk voor meer informatie op www.motiv.nl en www.mSafe.nl en volg Motiv op Twitter via @MotivNL.

Meer informatie
Marcommit
Lisanne van der Drift
035-5822730
motiv@marcommit.nl