Yenlo opent nieuw hoofdkantoor in Schiphol-Rijk

Schiphol-Rijk, Nederland, 14 april 2016 – Yenlo, open-source integratiespecialist en wereldwijd Premier Partner van WSO2, betrok vandaag haar nieuwe hoofdkantoor in Schiphol-Rijk.

De verhuizing is een logisch gevolg van de enorme groei die Yenlo heeft doorgemaakt. Sinds de oprichting in 2007 is het aantal experts van de specialist in ketenintegratie flink gegroeid, het afgelopen jaar ruim 35%. Ook stuurt het hoofdkantoor tegenwoordig vestigingen in België, Duitsland, Engeland en Amerika aan. De overstap naar Schiphol-Rijk is daarmee ook een strategische keuze. Niet alleen biedt het nieuwe hoofdkantoor plek aan meer consultants; het verbindt Yenlo ook met vestigingen, klanten en partners in andere delen van de wereld.Het monumentale pand in Hazerswoude-Rijndijk werd uiteindelijk te klein,” aldus Ruben van der Zwan, CEO en medeoprichter van Yenlo. “Ook paste de locatie niet meer bij het internationale karakter van Yenlo.”

Van der Zwan: “Het nieuwe hoofdkantoor is ruim opgezet en modern ingericht zodat het plaats biedt aan al onze medewerkers, ook vanuit de buitenlandse vestigingen. Daarnaast hebben we nu ook ruimte om klanten en deelnemers van ons WSO2-opleidingsprogramma te ontvangen. Het hoofdkantoor op Schiphol-Rijk brengt ons daarmee dichter bij de mensen met wie we nauw samenwerken.”

Het nieuwe adres is Beechavenue 16, 1119 PT Schiphol-Rijk, Nederland. Voor meer informatie, kijk op: www.yenlo.com

Over Yenlo
Yenlo is de integratiespecialist met een sterke focus op open-source en op Java gebaseerde middleware oplossingen. Yenlo is Premier Partner van WSO2 en levert wereldwijd implementatiediensten, diensten voor softwareontwikkeling, training- en certificeringsprogramma’s en supportservices. Yenlo is gestart als Nederlands bedrijf en heeft zich ontwikkeld tot wereldwijd opererende organisatie met kantoren in Nederland, België, Duitsand, Engeland en de Verenigde Staten.

About Yenlo
Yenlo is the integration specialist with a strong focus on open-source and java-based middleware solutions. Yenlo is Premier Partner of WSO2 who delivers, worldwide, implementation services, software development services, training and certification programs, and support services. Yenlo evolved from a company based in the Netherlands to a global company, with offices in the Netherlands, Belgium, Germany, United Kingdom and the United States.