René van Eijk en Ron Saraber nieuwe directeuren bij Contakt Consulting

René van Eijk (46) en Ron Saraber (40) zijn met ingang van 1 april 2016 nieuwe directeuren bij Contakt Consulting. Van Eijk wordt verantwoordelijk voor het Competence Center “Selecteren & Implementeren van software-oplossingen” en Saraber voor het Competence Center “Informatie- en Datamanagement”. 

René van Eijk, voorheen business consultant bij VVA, heeft zijn sporen verdiend als projectmanager van selectie- en implementatietrajecten van softwareoplossingen, als consultant en trainer. Hij heeft projecten uitgevoerd bij o.a. Staatsloterij, KNVB, Rabobank en diverse woningcorporaties. Contakt Consulting heeft veel klanten begeleid bij het selecteren en implementeren van software-oplossingen. René zal dit kennisdomein verder ontwikkelen en in de markt zetten.

Ron Saraber, voorheen manager architectuur bij Pon, heeft zijn ervaring opgedaan bij LogicaCMG, ATOS Origin en Vattenfall. Ron heeft resultaten bereikt in het opzetten van practices, het in de markt zetten van concepten, ontwikkelen van visies en het oplossen en vormgeven van informatie-architectuur vraagstukken. Wij zijn ervan overtuigd dat Ron in staat is om de nieuwe strategie rondom Informatie- en datamanagement bij Contakt Consulting verder uit te bouwen en te vermarkten.

Eigenaren Ronald van Putten en Ruud Wijnants zijn blij met het aantreden van Van Eijk en Saraber: “Zij zijn van grote waarde voor de groei van Contakt Consulting en de uitdagingen waar onze klanten voor staan. Niet alleen inhoudelijk, maar vooral als mens en professional passen zij uitstekend bij ons bedrijf en hebben we hoge verwachtingen van hun inbreng.”

René van Eijk over zijn nieuwe functie: “Klanten helpen in het selecteren en implementeren van software-oplossingen, waardoor zij het verschil kunnen maken. Dat is de opgave die we als Contakt graag waarmaken samen met klanten en leveranciers."

Ron Saraber: “Ik verheug me erop om onze klanten mooie stappen te kunnen laten maken op het gebied van Informatie- en Datamanagement, samen met de Contakt Consulting collega’s en een solide partnernetwerk.”

Over Contakt Consulting
Contakt Consulting is een netwerkorganisatie van sterk kennisgedreven professionals die zich onderscheiden door het leveren van hoge kwaliteit en resultaten. Wij helpen organisaties meer rendement uit hun (ICT-)investeringen te halen door het verbeteren van de organisatie, de bedrijfsprocessen en de inzet van menselijk kapitaal. Onze expertise zijn: Retail ICT, Selecteren en implementeren van software-oplossingen, Projectmatig werken, Business Alignment en Datamangement en BI.  Wij zijn thuis in de branches: Retail, Finance, Media, Zakelijke dienstverlening, Transport & logistiek, Bouw & techniek.