Gold-IP breidt Mobotix-camera’s uit met geïntegreerde IR-rand

Papendrecht, 31 maart 2016 Gold-IP, distributeur van IP-securitysystemen en infrastructuur, introduceert een geïntegreerde IR-rand voor Mobotix C25 en Q25 camera’s. Daarmee verhogen ze de beeldkwaliteit van nachtopnames voor toepassingen in onder andere de zorgsector. De infrarood leds van de nieuwe Gold-IP IR-rand zijn te activeren door zelf in te stellen Lux-waarden en gebruiken slechts 1 watt via de interne USB-aansluiting van de camera’s.

De IR-rand van Gold-IP vergroot de toepasbaarheid van indoor Mobotix-camera’s. “In de zorgsector worden steeds meer camera’s toegepast ter ondersteuning van het personeel”, zegt Frank Goldewijk, directeur van Gold-IP. “Daarbij is het ’s nachts belangrijk hoge kwaliteit beelden te kunnen bekijken, om te beoordelen of cliënten ondersteuning nodig hebben. Met onze geïntegreerde IR-rand breiden wij de hoge beeldkwaliteit van Mobotix-camera’s uit met infrarood verlichting. Daarvoor worden tot nu toe vaak aparte IR-lampen gebruikt, die in verhouding tot de geïntegreerde rand aanzienlijk meer kosten.”

Over Gold-IP
Gold-IP is een distributeur gespecialiseerd in IP-securitysystemen en infrastructuuroplossingen, gevestigd in Papendrecht. Het bedrijf levert vooral producten en oplossingen van de merken Canon, Leviton, Mobotix en Panduit. Meer informatie is te vinden op: www.gold-ip.nl

NOOT VOOR DE REDACTIE
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
AddIT Benelux
Peter Gloudemans
Telefoon: 06-53471777
E-mail: peter.gloudemans@addit-benelux.nl

Of met:

Gold-IP
Frank Goldewijk, directeur
Telefoon: 06-43442435
E-mail: fgoldewijk@gold-ip.nl