Holland House, onderdeel van de Solipsisgroep, neemt deel aan Xploration® 16

UniSpool en PrinTaurus, de nieuwe generatie in slim print- en outputmanagement

Brakel, 22 maart 2016 -- Holland House, onderdeel van de business unit Document Management van de Solipsisgroep, neemt deel aan het Vendor en Speakers Forum van Xploration® 16 – de jaarlijkse Xplor-conferentie, die van 5 tot 7 april wordt gehouden in het Caribe Royale Orlando in Orlando, Florida (USA). De deelname bestaat – naast participatie aan een plenaire paneldiscussie en een presentatie – uit een stand (# 35) op de beurs. Xploration® is wereldwijd de grootste Customer Communications Conference over print, digital, mobile & social.

“Onze partners spelen een belangrijke rol in het succes van de Xploration-evenementen”, stelt Skip Henk, President en CEO van Xplor International. “Naast het feit dat op de beursvloer de nieuwste technologie wordt getoond, zullen deelnemers aan de conferentiesessies problemen van eindgebruiker beter begrijpen en hun expertise delen.”

Aan het Vendor Forum nemen de beste solution providers uit de industrie deel, waaronder Holland House. Volgens Wim Buitenhuis, algemeen directeur van de Solipsisgroep, is Xploration het platform bij uitstek om de producten en oplossingen van Holland House nog beter bij een internationaal publiek onder de aandacht te brengen. “Met UniSpool en PrinTaurus worden organisaties wereldwijd voorzien van een centraal te managen output- en printmanagementtool. Een beheertool waarmee de complete output- en printomgeving locatie- en serveronafhankelijk inzichtelijk is. Proactief kunnen managen van outputstromen- en printstoringen zorgt voor het sterk verminderen van kosten aan de infrastructuur en medewerkers.”

Het driedaagse evenement is een perfecte mix van educatieve sessies, paneldiscussies, algemene sessies en netwerkevenementen. Belangstellenden kunnen zich registreren via www.cvent.com/d/drqy2z.

Over Solipsis
Al sinds 1984 is Solipsis actief binnen de wereld van de informatie- en communicatietechnologie. De dienstverlening is ondergebracht in de drie businessunits Managed Services, Performance Management en Document Management. Solipsis werkt voor een gevarieerde kring van (inter)nationale opdrachtgevers. De stabiele positie van het bedrijf in de veranderlijke ICT-wereld onderstreept dat de mensen bij Solipsis weten waarover zij praten en doen wat zij beloven. Wensen worden vertaald in adequate oplossingen, waarbij kosten, baten en effectiviteit goed in het oog worden gehouden.

Holland House is onderdeel van de Solipsisgroep, waartoe ook Solipsis, IntraData en Solipsis Managed Services behoren. Voor meer informatie: zie www.solipsismanagedservices.nl, www.intradata.nl, www.solipsis.nl en www.hollandhouse.com

De overname van Holland House in 2006 door Solipsis zorgde voor een verbreding van het ontwikkelperspectief en een verdieping van kennis. Het ontwikkelteam werd naar een hoger ontwikkelniveau getild met de komst van zowel een tester als een enkele systeemontwikkelaar. Tot op de dag van vandaag is Holland House gevestigd in Brakel van waaruit ook rechtstreeks service en support wordt geleverd.

Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met Influx PR, Gerline van Wijnen, telefoon: 055 3663034 of e-mail: solipsis@influx-pr.com