Parentix voorloper met Office 365 in Hybride Cloud

Met de inzet van Shared Computer Activation is het bij Parentix nu mogelijk om Office 356 applicaties te gebruiken in zowel de Parentix Cloud, Microsoft Azure Cloud en on-premise met de aanschaf van één Office licentie.

Dubbel betalen verleden tijd
Tot voor kort was het niet mogelijk Microsoft Office 365 Apps zoals Word, Excel en Outlook te gebruiken vanaf een gedeeld platform. De klant diende een Office licentie te kopen voor hun on-premise device én een aparte licentie af te nemen voor hun werkplek in de Cloud. Klanten werden daardoor gedwongen dubbele investeringen te doen. Dat is dankzij de Shared Computer Activation verleden tijd.

Shared Computer Activation
Als Microsoft Cloud Solutions Provider met SPLA en Gold Hosting status kan Parentix haar klanten met een Office 365 E3, E4, E5 of ProPlus abonnement de optimale situatie bieden. Dit door middel van Microsoft Shared Computer Activation integratie met de Parentix Hybrid Cloud. Hiermee worden de Office 365 Apps flexibel beschikbaar gesteld voor de Parentix Hybride Cloud gebruikers en zijn daarmee dus volledig bruikbaar vanaf uw Parentix Cloud werkplek, Microsoft Azure Cloud én voor uw on-premise werkplek met aanschaf van één Office 365 licentie. Dit leidt tot directe kostenbesparing en volledige flexibiliteit.

Parentix Hybrid Cloud optimaal samen met Office 365
Parentix is Cloud Solutions Provider met een sterke specialisatie in Microsoft en Exact Business software. Het is dan ook mogelijk om Microsoft Office 365 en Exact Globe, Synergy en Financials te integreren. Bovendien kunnen alle gebruikers door middel van single sign-on inloggen in zowel Office 365 als de Parentix Cloud desktop.

Over Parentix
Parentix is Cloud Solutions Provider van zakelijke software in de Cloud op laptop, tablet en mobiel, tegen een flexibel maandtarief. Bij het leveren van deze diensten worden veiligheid, continuïteit en maximale klantbeleving voorop gesteld. Zowel bedrijven die vragen om een eenvoudige als een complexe omgeving vinden in Parentix een uitstekende partner.Parentix beoordeelt elke klantcase apart en levert dankzij ervaring en specialisme een Cloud omgeving op maat. Parentix is preferred hosting partner van Exact, bouwer van Exact Private Cloud, lid van het Microsoft Partner netwerk en beschikt over de Microsoft Gold Hosting status. Daarnaast geeft de ISO27001 certificering en de ISAE2402 Type II verklaring klanten extra garanties op het gebied van veiligheid.

Noot voor de redactie- niet voor publicatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Parentix B.V.
Simone Willems – Marketeer 
swillems@parentix.nl
Tel: +31 (0)88–008700