Office365 specialist Joheco Automatisering behaalt Microsoft Gold Partner-status voor Cloud Solutions

Hillegom, 3 maart 2016 - Joheco Automatisering is door Microsoft uitgeroepen tot Microsoft Gold Partner voor de competentie Small en Midmarket Cloud Solutions (MGSMCSP). Als één van de eerste Microsoft partners in Nederland is Joheco nu gecertificeerd om bedrijven te adviseren over een gehele of gedeeltelijke overstap naar de Cloud volgens de kwaliteitsnormen van Microsoft.

Joheco Automatisering levert totaal ICT oplossingen voor het MKB waarvan Office365,  Exchange Online en SharePoint Online belangrijke onderdelen zijn in de dienstverlening. “Afgelopen jaren zien we dat veel MKB bedrijven de stap maken naar de Cloud” aldus Ronald Lommerse, commercieel directeur bij Joheco Automatisering. “Door het unieke Joheco Mapping proces helpen we de klant om inzicht te krijgen in de belangrijkste bedrijfsprocessen en de juiste keuzes te maken voor een gehele of gedeeltelijke overstap naar de Cloud.”

Joheco biedt ook aanvullende diensten om de overstap naar de Cloud probleemloos te maken. Het koppelen van andere clouddiensten aan Office365, integreren van ERP systemen en Business Intelligence oplossingen en het geven van gebruikerstrainingen voor het personeel zijn voorbeelden hiervan. Lommerse vult aan: Eén van de grote voordelen van deze benoeming is de nauwere samenwerking met Microsoft. Voor onze klanten betekent deze status dat ze met een ervaren Cloud partner in zee gaan, die bovendien toegang heeft tot alle expertise van Microsoft.”

De Microsoft Gold Partner-status is de hoogste erkenning die Microsoft uitreikt en een wereldwijd kwaliteitskeurmerk. Met het behalen van deze Gold-competentie laat Joheco zien dat ze aan alle strikte eisen voldoet die Microsoft stelt aan dit niveau van certificering. De belangrijkste eisen zijn: het hebben van voldoende gecertificeerde professionals, het overleggen van voldoende door klanten geaccepteerde referenties en voldoende klanttevredenheid gemeten via een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek.
 
Om de nieuwe kennis te delen, organiseert Joheco een gratis themasessie over het kennismaken met de Cloud volgens de Microsoft kwaliteitsnormen. Deze zal gehouden worden op maandag 18 april 2016 van 14.30 uur tot 16.30 uur. Deelname is kosteloos en inschrijven kan via www.joheco.nl

- Noot voor redactie -

Link naar het online persbericht:
http://www.joheco.nl/nieuws/nieuwsbericht/persbericht-office365-specialist-joheco-automatisering-behaalt-microsoft-gold-partner-status-voor-c.html 

Contactgegevens: Voor afbeeldingen, logo’s, interviews en andere vragen kunt u terecht bij:
 
Stefan Kluin 
Marketing Manager
Joheco Automatisering 
Tel. 0252-240 190
E-mail. stefan@joheco.nl