Decos ondersteunt non-profitsector met gratis Minute Premium

Noordwijk, 3 maart 2016 – Decos, het innovatiehuis voor digitalisering, gaat de Premium versie van vergadertool Minute gratis ter beschikking stellen aan non-profitorganisaties. Partijen met weinig tot geen budget voor vernieuwing, zoals voetbalverenigingen, vrijwilligersorganisaties en stichtingen, kunnen hierdoor kosteloos en onbeperkt genieten van de voordelen van digitaal papierloos vergaderen. 

“Minute wordt momenteel veel gebruikt door bedrijven en overheidsinstellingen, maar nog relatief weinig door non-profitorganisaties. En dat vinden we jammer, want dat zijn organisaties die belangrijk maatschappelijk werk doen en waarvan wij het liefst zouden zien dat ze effectief en efficiënt werken. Door de Premium versie van Minute gratis beschikbaar te stellen, willen we ook mensen die zich belangeloos in dienst stellen van de samenleving een steuntje in de rug geven,” aldus Martijn Aurik, productmanager van Minute.

Minute
Minute is een door Decos ontwikkelde vergadertool die te gebruiken is op de iPad, iPhone of via een browser. Met Minute kunnen organisaties vergaderingen plannen, deelnemers uitnodigen, vergaderpunten agenderen, vergaderdocumenten uploaden en deze met elkaar delen, notities bij vergaderpunten maken en inzicht geven in actiepunten en besluiten. Van Minute zijn zowel gratis als betaalde versies (Light, Enterprise en Premium) beschikbaar. De Premium versie, die vanaf nu gratis voor non-profitorganisaties beschikbaar is, is de meest uitgebreide variant van Minute. Er is een ongelimiteerde hoeveelheid vergaderingen mogelijk en bevat bovendien extra functies, zoals het vastleggen van besluiten, het koppelen van documenten aan agendapunten en het maken van takenoverzichten. Non-profitorganisaties die gebruik willen maken van Minute Premium kunnen zich hiervoor aanmelden via deze link.

Anders vergaderen
Het idee achter Minute is dat mensen op een andere manier gaan vergaderen. Het voorbereiden en notuleren wordt door het interactieve, open karakter van de tool een collectieve verantwoordelijkheid waardoor er minder hiërarchie is tijdens de vergadering en er geen notulist meer aangewezen hoeft te worden. Dat vergroot de onderlinge samenwerking en effectiviteit van vergaderingen. Bovendien vergaderen bedrijven met Minute papierloos, wat  duurzaam is en de digitale verslaglegging ten goede komt.

Minute is beschikbaar als webapp en als app voor de iPad en iPhone die is te downloaden in iTunes. Wil je meer te weten komen over digitaal vergaderen en werken met Minute? Meld je dan aan voor de webinar ‘vergaderen en het nieuwe werken’ op 9 maart om 20:00. Aanmelden kan via deze link.

##

Over Decos
Decos digitaliseert de wereld en verbindt mensen door informatie. Op deze manier helpt zij bedrijven en overheidsorganisaties vandaag invulling te geven aan de standaard van morgen. Decos, dat zelf 100 procent papierloos werkt, richt zich op informatie- en documentmanagement, real-time samenwerking, duurzaamheid en mobiliteit. Organisaties die reeds gebruik maken van de slimme oplossingen van Decos, zoals de gemeente Amsterdam, KPN, veiligheidsregio Groningen en het Ministerie van Veiligheid en Justitie, werken efficiënter en effectiever samen. Met elkaar geven zij vorm aan de toekomst. Voor meer informatie www.decos.com

Meer informatie voor de pers

Lubbers De Jong
Bram Semeijn
020 205 04 48
Bram@lubbersdejong.nl

Decos
Marcia van Kampen
088 332 67 60
M.vanKampen@decos.com

Dit persbericht vindt u ook online op de website van Lubbers De Jong