G DATA presenteert nieuwe generatie zakelijke beveiligingsoplossingen op CeBIT

Duitse antivitus-pionier keert terug op leidende IT-beurs met een nieuwe portfolio

“Big Data, Social Business, Mobile, Cloud and more” is de slogan van CeBIT 2016. De toenemende digitalisering van zakelijke processen bidet veel voordelen voor bedrijven, maar er kleven ook nadelen aan. Solide bescherming van de IT-infrastructuur is van essentieel belang geworden voor het beschermen van waardevolle bedrijfs- en klantgegevens en systemen. G DATA presenteert zijn nieuwe generatie zakelijke beveiligingsoplossingen op CeBIT in Hannover van 14 tot 18 maart aanstaande. IT-managers kunnen alle clients, servers en mobiele apparaten met één enkele oplossing beveiligen. Met geïntegreerde monitoring, kunnen beheerders gemakkelijk in de gaten houden hoe belangrijke processen en procedures in het netwerk verlopen. Een ander hoogtepunt is G DATA Managed Endpoint Security powered by Azure, een oplossing die bedrijven de mogelijk biedt om hun eigen IT security ‘as a service’ vorm te geven in de cloud. Beursbezoekers vinden G DATA in hal 6, stand D16.

Cybercrime veroorzaakt jaarlijks een schadepost van zo’n €6,6 miljard bij het Nederlandse bedrijfsleven (bron: MKB Nederland). In België wordt de jaarlijkse schade van cybercrime op 3,5 miljard geschat (bron: Cert.be). “Op CeBIT laten wij de bezoekers voor het eerst onze nieuwe generatie zakelijke beveiligingsoplossingen zien, waarmee bedrijven zich op de beste manier tegen datadiefstal en andere online gevaren kunnen beschermen. Bovendien hebben wij iets te vieren: precies dertig jaar geleden presenteerde G DATA ’s werelds allereerste commerciële antivirusoplossing op deze beurs in Hannover. Vandaag de dag staan wij nog altijd bekend als innovatieve IT security-leverancier en beschermt onze software wereldwijd meer dan 40.000 ondernemingen.”

G DATA hoogtepunten op CeBIT 2016
  • Gedegen IT-beveiliging voor ondernemingen: G DATA Netwerk Generatie 14
  • G DATA Managed Endpoint Security powered by Azure
  • Jubileum: 30 jaar antivirus van Duitse makelij
  • Betrouwbare bescherming van de volgende generatie – de nieuwe versie van de G DATA beveiligingsoplossingen voor consumenten.

Noteer in de agenda: G DATA persconferentie op CeBIT
G DATA houdt een persconferentie waarin alle nieuwe ontwikkelingen uiteen worden gezet voor de aanwezige pers. Deze persconferentie vindt plaats op maandag 14 maart van 10.00u. tot 12.00u. op het beursterrein in het Convention Center, Ruimte 7.
 
Over G DATA

IT-beveiliging is in Duitsland uitgevonden: G DATA Software AG wordt gezien als de uitvinder van antivirus. Bijna 30 jaar geleden ontwikkelde het bedrijf, dat in 1985 in Bochum werd opgericht, het eerste programma dat de strijd aanbond met computervirussen. Tegenwoordig is G DATA één van ’s werelds leidende leveranciers van IT-beveiligingsoplossingen.

Testresultaten bewijzen dat “Made In Germany” IT-beveiliging internetgebruikers de best mogelijke bescherming biedt. Consumentenbonden over de hele wereld testen sinds 2005 internet security-oplossingen. G DATA won acht van de testen van Nederlandse Consumentenbond. Ook internationaal werden vele overwinningen behaald, waaronder in Australië, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje en de Verenigde Staten.

Het productportfolio bevat beveiligingsoplossingen voor consumenten, kleine zelfstandigen, het MKB en grote ondernemingen. G DATA’s beveiligingsoplossingen zijn wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 90 landen.

Meer informatie over G DATA en zijn oplossingen is te vinden via www.gdata.nl en www.gdata.be.