Verbeterde Z-laptoppers: meer pit onder de kap

Extra vermogen dankzij nieuwste Intel®-processorsBreda, 15 februari 2016 - Toshiba Information Systems Benelux komt met verbeterde versies van de laptops uit zijn vlaggenschipserie, de Z-serie, uitgerust met de nieuwste, zesde generatie Intel® Core-processors. De Z-serie, bestaande uit vier kwalitatief hoogstaande zakelijke laptops, de 31,75 cm (12,5”) Portégé Z20t-C, de 33,8 cm (13,3”) Portégé Z30-C, de 35,6 cm (14”) Tecra Z40-C en de 39,6 cm (15,6”) Tecra Z50-C, biedt door de rijke variëteit aan schermgroottes voor iedere gebruiker een passend model, ongeacht zijn behoeften. Alle modellen voorzien in gemeenschappelijke docking, een gemeenschappelijk software-image en gemeenschappelijke AC-adapters voor eenvoudiger beheer binnen een organisatie.

De krachtige Intel® Core-processors die de vernieuwde modellen uit de Z-serie onder de kap herbergen, zorgen voor betere prestaties en een meeslepende gebruikerservaring, in combinatie met het laagste energieverbruik tot nu toe. De keuze voor deze nieuwe processors draagt bij aan het optimaliseren van Windows 10, dat nu naast Windows 7 standaard wordt meegeleverd bij de modellen uit de Z-serie, waardoor functies als Cortana naadloos te integreren zijn.

Portégé Z20t-C: toekomstbestendig
Hoewel de vorige modellen uit de Z-serie al een indrukwekkende batterijlevensduur hadden, die echt mobiel werken mogelijk maakte, beschikken de verbeterde modellen over nog langere looptijden die instaan voor nog meer mobiliteit voor het geval de gebruiker niet achter zijn bureau zit. Zo gaat de batterij van de Portégé Z20t-C nu bijna 19 uur[1] mee, waardoor zakelijke gebruikers er meer dan twee werkdagen op kunnen werken zonder dat ze de stekker in het stopcontact hoeven te steken. Daarnaast profiteert deze veelzijdige laptop, die zijn kracht ontleent aan zesde generatie Intel® Core M-processors, ook nog eens van de nieuwe USB 3.1 Type-C Gen 1-poort, die extra gemak oplevert doordat hij in beide richtingen te gebruiken is. Dit vergroot de flexibiliteit en maakt hem toekomstbestendiger voor professionals, of hij nu als krachtige Ultrabook ingezet wordt of als ventilatorloze tablet-PC.

Portégé Z30-C en Tecra Z40-C: ultramobiel
De ultramobiele Portégé Z30-C is ideaal voor zakenmensen die altijd op reis zijn en voor in-demand managers die vaak naar vergaderingen onderweg zijn. Met een batterijlevensduur van bijna 16 uur[1] biedt dit model hun optimale flexibiliteit bij mobiel werken. De Tecra Z40-C kenmerkt zich door een perfecte balans tussen mobiliteit en productiviteit. Samen met het grotere scherm, nu verkrijgbaar met Full HD-resolutie, dat de productiviteit verhoogt zonder afbreuk te doen aan de draagbaarheid, resulteert de langere batterijlevensduur van dit model (maximaal 15 uur[1]) in nog betere arbeidsprestaties.

Tecra Z50-C: werkpaard
De vernieuwde Tecra Z50-C, een echt werkpaard dat de zwaarste taken moeiteloos aankan, is dankzij zijn royale beeldscherm, dat zich bij uitstek leent voor bezigheden op kantoor, zoals het bewerken van documenten en spreadsheets, vooral gericht op het maximaliseren van de productiviteit. De Z50-C beschikt over vier USB 3.0-poorten en een optionele geïntegreerde optische schijf. Een dual-pointing toetsenbord met achtergrondverlichting geeft de productiviteit een extra boost, zelfs in donkere omgevingen, zoals bij presentaties in de vergaderruimte.

Beschikbaarheid en vanaf-prijzen
Portégé Z20t-C (maart, 1399 euro excl.); Portégé Z30-C (januari, 1029 euro excl.); Tecra Z40-C (op aanvraag); Tecra Z50-C (maart, 989 euro excl.)

1 Gebaseerd op MobileMark 2014

Over Toshiba
Toshiba Corporation, een Fortune Global 500-bedrijf, levert toonaangevende oplossingen in de vorm van geavanceerde elektronische en elektrische producten en systemen in vijf strategische businessdomeinen: Energy & Infrastructure, Community Solutions, Healthcare Systems & Services, Electronic Devices & Components en Lifestyle Products & Services. Op basis van het commitment van de Toshiba Group, ‘Committed to People, Committed to the Future’, bevordert Toshiba wereldwijd activiteiten die groei door creativiteit en innovatie helpen waarborgen en bijdragen bij aan de totstandkoming van een wereld waarin mensen overal onder veilige en comfortabele omstandigheden leven.

Toshiba, in 1875 opgericht in Tokio, is vandaag de dag de spil in een mondiaal netwerk van meer dan 580 bedrijven en 199.000 werknemers en een jaaromzet van ruim 6,6 triljoen yen (55 miljard US dollar).

Meer informatie over Toshiba is te vinden op: www.toshiba.nl