Mark-Peter Mansveld nieuwe Area Vice President Benelux van RES

Gedreven IT-veteraan wil organisatie flink laten groeien

's-Hertogenbosch, 15 februari 2016 - RES, marktleider in digitale werkplektechnologie, benoemt Mark-Peter Mansveld tot Area Vice President voor de Benelux. Mansveld zal helpen met het realiseren van groei en het onder de aandacht brengen van de vernieuwde RES ONE Suite bij partners en (potentiële)klanten.

Mansveld werkte eerder onder meer als Sales Director en Country Manager Benelux voor Dell Software Group, als Channel Director Benelux en BU Director Data Center Solutions & End User Computing bij Novell en als Business Alliance Manager bij Hewlett-Packard.

Mansveld neemt een gedegen kennis van security mee naar RES: “Bedrijven krijgen steeds meer te maken met regelgeving en beveiliging,” zegt hij. “Neem bijvoorbeeld een chirurg die overdag toegang heeft tot patiëntendossiers, maar die ’s avonds als professor voor een collegezaal met studenten staat. Op dat moment mag deze chirurg geen toegang meer hebben tot de patiëntinformatie. Je moet die toegang op basis van de context van de chirurg kunnen reguleren en rapporteren: uit veiligheidsoverwegingen, maar ook om compliant te zijn. Dit soort attribute based access is bij veel organisaties nog geregeld met allerlei gespecialiseerde software, maar RES biedt als enige op de markt een volledige geïntegreerde service store oplossing. Deze unieke service store-benadering geeft mij een goede uitgangspositie bij partners en potentiële klanten.”

“Ik ben erg blij dat we Mark-Peter bij RES kunnen verwelkomen,” zegt Carsten Thomsen, Vice President EMEA bij RES. “De schat aan ervaring die hij heeft opgedaan in internationale salesomgevingen is van onschatbare waarde voor RES en onze groei in de Benelux. Hij heeft veel ervaring met het opbouwen en cultiveren van effectieve sales-teams. Ik ben ervan overtuigd dat zijn aanpak tot resultaat zal leiden en hij de positie van RES ONE op deze belangrijke markt zal versterken.”

Mansveld is pas sinds enkele weken aan de slag bij RES, maar zijn enthousiasme spreekt al boekdelen. “Ik was uitermate kritisch bij mijn keuze voor een volgende stap,” zegt hij. “Ik was op zoek naar een gefocuste softwareorganisatie en RES heeft wat dat betreft nu al mijn verwachtingen overtroffen. De enorme passie en gedrevenheid die de mensen hier voor hun werk en hun product hebben is heel mooi om te ervaren. Dat heb ik eigenlijk te lang gemist. En het helpt natuurlijk ook dat het portfolio staat als een huis.”

Over RES Software
RES, marktleider in digitale werkplektechnologie, helpt organisaties betere zakelijke resultaten te realiseren terwijl beveiligings- en compliance-risico’s worden gereduceerd en gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot hun digitale werkomgeving. Met een gebruikersgerichte benadering maakt RES de toegang tot technologie veilig, zelfs in complexe scenario’s met meerdere apparaten of locaties. RES beschikt over tal van gepatenteerde technologieën, snelle time to value en een hoogwaardige klantenservice voor meer dan 3.000 bedrijven wereldwijd. RES is door Gartner benoemd als ‘Cool Vendor 2015’ voor de innovatieve mogelijkheden van de RES ONE Service Store. Bezoek www.res.com voor meer informatie en volg ons op Twitter @RESsoftware_NL.

Voor meer informatie (niet voor publicatie)
Pride PR
Ivette van der Elst en Letizia Luijs
ressoftware@pridepr.nl
071-5680028