ICT-DIENSTVERLENER XRC® SERVICES NEEMT ISP FIBERLINQ OVER

Nistelrode – ICT-dienstverlener XRC® services neemt Internet Service Provider Fiberlinq over. Door deze acquisitie breidt XRC® services haar dienstenportfolio uit en kan zo haar klanten nog beter bedienen met een landelijk dekkend datanetwerk op zowel DSL- als glasvezeltechniek.

XRC® services werkt volgens een groeistrategie waarin het bedrijf jaarlijks groeit met een steeds bredere dienstverlening. Naast ICT-oplossingen voor de retailbranche, waar het succes ooit is ontstaan voor XRC® services, biedt zij ook specifieke branchegerichte oplossingen voor bedrijventerreinen, kantooromgevingen, het onderwijs en de horeca. Daarnaast wordt gekeken naar meer overnames of fusies die de landsgrenzen zullen overschrijden. XRC® services heeft een groeistrategie die gebaseerd is op samenwerken en elkaar versterken. Naast haar rechtstreekse saleskanaal is XRC® services actief via onder andere haar reseller-partnerkanaal.

“De overname is voor ons een stap naar nog meer professionalisering en met een eigen netwerk kunnen we onze klanten nog directer en beter van dienst zijn. Zowel DSL-netwerken als glasvezelnetwerken kunnen we werkelijk overal realiseren, waardoor we ook andere slimme, aanvullende dienstverlening kunnen aanbieden, zoals ons unieke hosted telefonieplatform OfficeOne VoIP.

Al onze dienstverlening is ondergebracht in ons unieke OfficeOne®-portfolio waarmee we klanten op alle ICT-vlakken kunnen ontzorgen. We gaan dan ook echt de concurrentiestrijd aan met concullega’s zoals KPN en RoutIT, maar wel op onze geheel eigen wijze en maken juist daar het verschil”, aldus Dave Spijker, CEO van XRC® services.

“De overname was voor ons noodzakelijk om een volgende stap te kunnen maken en het brede portfolio van XRC® services is een welkome aanvulling voor onze eigen klanten. Zij kunnen nu naast een goed datanetwerk tevens gebruik maken van diensten zoals telefonie, werkplekken, beveiliging, WiFi, TV en betaalmiddelen zoals kassa en pin. XRC® services is een uniek bedrijf waar wij graag een extra dimensie aan geven met ons netwerk”, aldus Evert Ruiten, directeur van Fiberlinq, die zelf zal toetreden tot het technische team van specialisten binnen XRC® services.

Voor meer informatie:
XRC® services
Mandy Manders, communicatieadviseur
T: +31 (0)88 229 04 99
E: m.manders@xrc.nl