Teradata Marketing Applications weer Leider in Gartner Magic Quadrant voor Marketing Resource Management

Voor 14e achereenvolgende jaar leider vanwege visie en executie

AMSTERDAM, 15 februari 2015 – Teradata Marketing Applications, onderdeel van Teradata Corporation (NYSE: TDC), de big data analytics organisatie, heeft aangekondigd dat het door Gartner opnieuw in het Leiders Quadrant van het ‘Magic Quadrant voor Marketing Resource Management (MRM)’ rapport is geplaatst.

Dit is het veertiende opeenvolgende jaar dat Teradata in dit rapport is gepositioneerd als leider. Het Gartner rapport werd op 8 februari 2016 gepubliceerd door Kimberly Collins, research vice president CRM bij Gartner. 

In het rapport worden leveranciers op het gebied van Marketing Resource Management met elkaar vergeleken op basis van visie en executievermogen. Teradata Marketing Resource Management is een van de Teradata marketing oplossingen. Het bedrijf levert ook Digital Marketing, Omni-Channel Marketing en Data Management oplossingen.

“Wij zijn er trots op dat we onze positie in het Leiders Quadrant van het Gartner MRM Magic Quadrant hebben kunnen vasthouden. We blijven marketeers helpen om aan de steeds veranderende individuele klanteisen te kunnen voldoen, zodat ze groei kunnen realiseren," aldus Bob Fair, president Teradata Marketing Applications en CEO Teradata Corporation.

Het volledige Gartner Marketing Resource Management rapport is kosteloos te downloaden via de Teradata website

###

Over het Magic Quadrant
Gartner beveelt geen van de leveranciers, producten of services uit haar research publicaties aan. Ook adviseert Gartner technologiegebruikers niet alleen leveranciers met de hoogste ratings te selecteren. Gartner’s onderzoeken geven de mening van de Gartner onderzoeksorganisatie weer en kunnen niet gebruikt worden als feitelijke statements. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Over Teradata
Teradata (NYSE: TDC) helpt bedrijven wereldwijd om meer waarde uit hun data te halen dan ieder ander bedrijf. Teradata’s toonaangevende portfolio van oplossingen en diensten op het gebied van big data analytics en integrated marketing applications, helpen organisaties om met data een duurzaam concurrentievoordeel te behalen. Bezoek www.teradata.com

Voor meer informatie
Jasper van Mierop, T +31 6 24 308 580, E Jasper.Mierop@Teradata.com

Media contact
Carolijn Peelen, T 0653280936, E carolijn@peelen.nu