Datum: (860 dagen oud)
Bedrijf:

Check Point breidt zero-day security uit naar endpoint devices

SandBlast Agent integreert nieuwe bescherming en geavanceerde forensics om endpoints te beveiligen en incident responstijd te versnellenHouten, 10 februari 2016 - Check Point Software Technologies kondigt vandaag Check Point SandBlast Agent aan, ontwikkeld om endpoints en de daarop opgeslagen data veilig te stellen waar deze zich ook bevinden. Check Point Sandblast Agent is gebaseerd op SandBlast, de geavanceerde perimeter-security en zero-day-technologie van Check Point. Naast proactieve bescherming middels sandboxing- en threat extraction-technologie, biedt SandBlast Agent ook geavanceerde forensics die de analyse van beveiligingsincidenten automatiseert. Hierdoor kunnen organisaties adequaat reageren op zowel actuele als toekomstige dreigingen.Om zich tegen moderne cyberaanvallen te kunnen beschermen, moeten organisaties hun endpoint-security op een andere manier benaderen. SandBlast Agent integreert als enige de zero-day bescherming voor endpoints met geautomatiseerde forensics en incident responsmogelijkheden. De belangrijkste kenmerken van SandBlast Agent zijn:
  • Endpoint-security die voldoet aan de eisen van moderne organisaties
    SandBlast Agent past de bescherming rechtstreeks op het endpoint toe om geavanceerde aanvallen, bijvoorbeeld via e-mail, media en webgebaseerde dreigingen als spear phishing, te detecteren en te blokkeren. De oplossing is gebaseerd op een extern sandboxing-model en heeft minimale impact op de lokale prestaties. Daarnaast is het volledig compatibel met geïnstalleerde applicaties. Hierdoor kunnen werknemers gebruik maken van opgeschoonde, veilige documenten in gangbare formaten die grondig geanalyseerd zijn.

  • Next Generation-technologie om geïnfecteerde apparaten direct te identificeren
    SandBlast Agent detecteert verdachte activiteit op geïnfecteerde apparaten, blokkeert pogingen om bedrijfsgevoelige data te verkrijgen en zet geïnfecteerde endpoints in quarantaine om te voorkomen dat de infectie zich verspreidt. SandBlast Agent is gebouwd op Check Point’s Next Generation Threat Prevention-oplossing Sandblast.

  • Uitgebreide, geautomatiseerde analyse voor bruikbare rapportages
    De geautomatiseerde mogelijkheden voor het analyseren van incidenten die SandBlast Agent biedt, geven volledig inzicht in security-incidenten om potentiële schade en de daaraan verwante kosten te minimaliseren. Op basis van geautomatiseerde forensics genereert SandBlast Agent onmiddellijk bruikbare, interactieve rapportages om te achterhalen wat de oorzaak van het incident is, waar de malware binnen is gedrongen en hoe groot de schade is. Dit maakt snel herstel mogelijk en beperkt de verspreiding van malware.
Beschikbaarheid
Check Point SandBlast Agent is per direct beschikbaar. Lees voor meer informatie het volledige Engelstalige persbericht en kijk op de website.

-----

Over Check Point
Check Point Software Technologies Ltd, de grootste pure-play security leverancier wereldwijd, biedt toonaangevende oplossingen en beschermt klanten tegen cyberaanvallen met een ongeëvenaarde vangst ratio van malware en andere soorten aanvallen. Check Point biedt een complete security-architectuur met zeer uitgebreide en intuïtieve beheersoplossingen, die de netwerken tot en met de mobiele toestellen van bedrijven beschermt. Check Point beschermt meer dan 100.000 organisaties van elke omvang. Bij Check Point beveiligen we de toekomst.

Voor meer informatie
Whizpr
Mandy Willemsen / Winnie Silvertand
Tel: 0317-410483
E-mail: checkpoint@whizpr.nl