Datum: (870 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Infopact implementeert Skype for Business bij VI CompanyRotterdam, 1 februari 2016 –  Infopact, leverancier van IP-communicatieoplossingen voor de zakelijke markt, heeft Skype for Business geïmplementeerd bij VI Company, specialist in het transformeren van complexe data naar aansprekende online toepassingen voor de financiële markt. Hiermee is VI Company in staat slim en tijdbesparend te werken met collega’s. Naast de implementatie vertrouwt VI Company ook de volledige IT-infrastructuur toe aan Infopact. Zo wordt de organisatie volledig ontzorgd op het gebied van kantoorautomatisering, internet en telefonie. 

Voorheen maakte VI Company gebruik van een oplossing waarbij telefonie, internet en kantoorautomatisering via één aansluiting liepen, maar wel werden ondergebracht bij meerdere partijen. In de praktijk resulteerde dit in slechte verbindingen en het uitvallen van functionaliteiten. Dit ging ten koste van de bereikbaarheid van de organisatie. De slechte kwaliteit van de telefoonverbindingen zorgde bovendien voor veel irritatie, waardoor het vinden een nieuwe oplossing naast een wens ook noodzaak werd. Tegelijkertijd ontstond ook de wens om sneller en effectiever te kunnen samenwerken met behulp van online samenwerkingstools.

Met de implementatie van Skype for Business kan VI Company de telefoongesprekken via een beveiligde verbinding online realiseren en de Quality of Service (QoS) waarborgen. Zij hoeft zich niet langer zorgen te maken over het optimaal functioneren van toepassingen. Het volledige beheer ligt in handen van Infopact.

Bas Roovers, verantwoordelijk voor support bij VI Company: “Sinds de implementatie is de technische kwaliteit van de gesprekken enorm verbeterd. We hebben niet langer problemen met de kwaliteit van de telefoonverbinding. Verder is Skype for Business praktisch, eenvoudig in gebruik en helpt het ons om onze klanten en collega’s op kantoor, thuis en onderweg te woord te staan. Daarnaast geeft de dienst unieke mogelijkheden om online samen te werken. Zo gebruiken we de realtime beschikbaarheidsweergave intensief, waardoor we altijd zien wie er wel of niet bereikbaar is. Dit maakt onze communicatie een stuk effectiever. Ook de integratie met andere Microsoft producten ervaren we als zeer positief. Met het gebruik van Skype for Business weten we veel onnodig tijdsverlies te voorkomen en zijn we 24/7 bereikbaar.”

Stefan Vliege, accountmanager bij Infopact: “De implementatie verliep heel soepel, de lijnen waren kort en de overstap van telefonie via de vaste lijn naar Skype for Business is een succes. We zijn er trots op dat we VI Company hebben geholpen haar bereikbaarheid en de samenwerking met collega’s en klanten naar het juiste niveau te tillen. De problemen die zij voorheen hadden behoren nu voorgoed tot het verleden. Door slim en effectief te werken halen zij nu het maximale uit hun organisatie.”

------------

Over Infopact
Infopact Netwerk & Communicatie is sinds 1995 actief op de zakelijke markt. Infopact is specialist in IP-communicatie en bundelt spraak-, data- en internetdiensten op maat in een snel en veilig netwerk. Zij streeft ernaar om het hart van organisaties – daar waar de communicatie plaatsvindt – voortdurend in topconditie te houden. Zo kunnen haar klanten vrij ondernemen en méér uit hun zaak halen. Infopact is netwerkonafhankelijk en kan daardoor optimaal en efficiënt opereren en adviseren. Zij onderscheidt zich door persoonlijke aandacht en service. Het hoofdkantoor staat in hartje Rotterdam. Meer informatie: www.infopact.nl

Meer informatie
Marcommit
Jill Faro
035-582 2730 
infopact@marcommit.nl