Geachte bezoeker, wegens vakantiebezetting zal www.persberichten.com dagelijks minder vaak worden bijgewerkt.

Datum: (938 dagen oud)
Bedrijf:

Sportfondsen Nederland kiest voor Concapps als partner voor online en mobiele communicatie.Sportfondsen Nederland B.V., met 300 locaties Nederlands grootste exploitant en dienstverlener binnen de sport- en vrije tijdsbranche, heeft voor de online communicatie van haar accommodaties gekozen voor de communicatiecockpit van Concapps. Concapps is het moederbedrijf achter branchelabel ZwemApps. Concapps gaat mobiele apps en websites leveren voor Sportfondsen-accommodaties.

Marketingmanager Jeroen van den Akker van Sportfondsen licht toe: ”Wij waren voor onze accommodaties op zoek naar een nieuwe oplossing en leverancier, waarmee medewerkers vanuit 1 platform eenvoudig meerdere communicatiekanalen kunnen bedienen. Tijdens onze uitgebreide selectieprocedure hebben we diverse systemen vergeleken. De communicatiecockpit van Concapps sluit aan bij onze wensen en ambities. De gebruiksvriendelijkheid van het platform en de branchegerichte functies en koppelingen hebben de doorslag gegeven.”

Hans Donkers, directeur van Concapps, is blij met deze mooie opdracht: ”De samenwerking met Sportfondsen sluit goed aan op onze strategie waarbij we onze klanten de mogelijkheid willen bieden om eenvoudig en effectief hun online communicatie te bedienen. Wij hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in onze communicatiecockpit, een centraal systeem om alle kanalen eenvoudig te bedienen. Door onze focus op de markt van vrije tijd hebben wij specifieke toepassingen kunnen ontwikkelen voor deze markt en veel ervaring kunnen opdoen bij vergelijkbare organisaties. Dit gaat ons helpen om de online propositie van Sportfondsen verder door te ontwikkelen.

Over Sportfondsen
Sportfondsen Nederland exploiteert ruim driehonderd accommodaties in de sport-, recreatie- en welzijnssector: van kleinschalige sportvoorzieningen tot multifunctionele centra. Honderd daarvan zijn zwembaden. Sportfondsen is daarbij altijd vernieuwend geweest: Nederland maakte dankzij Sportfondsen kennis met het eerste ‘hypermoderne’ golfslagbad, de eerste zonnebanken en whirlpools.

Over Concapps
Concapps is een van de leidende spelers op het gebied van branded apps in Nederland. Met het eigen innovatieve App Management Platform lanceert Concapps inmiddels jaarlijks honderden apps en websites. Binnen de markt van sport- en vrije tijd is Concapps bekend met de labels Zwem Apps en Gym Apps. Concapps opereert vanuit Den Bosch en is sinds 2012 actief op deze markt.


Niet bestemd voor publicatie

Meer informatie

Sportfondsen:
Jeroen van den Akker, Marketing Manager
j.vandenakker@sfn.nl
020-3550417

Concapps:
Hans Donkers, Directeur
hans.donkers@concapps.nl
0651159200