Neota Logic en Transform Data International sluiten partnership en maken zo artificial intelligence (AI) oplossingen beschikbaar voor de juridische sector in Europa

Maastricht – 18 Januari 2016 - Neota Logic, wereldwijde leverancier van ‘hybride kunstmatige intelligente’ oplossingen kondigt vandaag een partnership aan met Transform Data International, een in Nederland gevestigde specialist die zich richt op innovatieve oplossingen voor de advocatuur, juridische afdelingen en overige professionele dienstverleners.

De oplossing van Neota Logic maakt het onder andere mogelijke beslisprocessen te optimaliseren en versnellen. Verder kunnen professionele dienstverleners op basis van de technologie nieuwe diensten ontwikkelen die beter aansluiten bij de competitieve marktomstandigheden.

Door dit partnership kunnen klanten van Transform Data niet alleen profiteren van de document-, dossier- en management oplossingen maar ook een gedeelte van de kennis die in hoofden van juristen zit op een geautomatiseerde wijze aanbieden aan hun klanten. Door het ‘hybride’ model, waarbij de expertise van mens en machine optimaal kunnen worden afgestemd, is Neota Logic in staat snel en praktische oplossingen te realiseren zonder lange ontwikkeltrajecten en tegen lage kosten.

Het partnership zal zorgen voor een snellere groei van Neota Logic binnen de Europese markt door lokale kennis van het platform en de uitbreiding in implementatie capaciteit.

Richard Seabrook, Europa’s Managing Director, Neota Logic, zegt “Transform Data is een innovatief en snel groeiend bedrijf dat wordt bestuurd door mensen met veel ervaring binnen de juridische sector. We zijn blij met dit nieuwe partnership en het vormt de basis voor onze expansie in Europa.”

Rob Kubben, Managing Partner, Transform Data, geeft aan uit te kijken naar de intensieve samenwerking met Neota Logic: “Door hun goede reputatie in de Verenigde Staten hebben we er het volste vertrouwen in dat de oplossing ook goed aansluit bij de vragen die we momenteel krijgen van organisaties in Europa.”

Over Neota Logic
Neota Logic is wereldwijde aanbieder van intelligente software voor de juridische sector en sectoren die veel te maken met comlexe wet- en regelgeving. Door de combinatie van regels, beredeneren, beslissing management en document automatisering worden makkelijk te ontwikkelen, slimme applicaties gemaakt die organisaties helpen risico’s te vermijden en wet- en regelgeving te volgen. Neota Logic applicaties zijn mobiel beschikbaar en kunnen ingesloten worden in portals en websites en integreren naadloos met andere systemen.
Meer informatie: www.neotalogic.com

Over Transform Data International
Transform Data gaat uit van contextgebaseerde systemen op basis van het ‘Business First, Users First’-principe. Door prioriteit te geven aan bedrijfsinnovatie en de eindgebruikers creëert Transform Data op basis van gerenommeerde softwareproducten een omgeving die gestructureerde data, ongestructureerde data en beheerde activiteiten samenbrengt in een intuïtieve gebruikersinterface. Daarbij maakt het niet uit welk apparaat wordt gebruikt.
Transform Data richt zich op een brede doelgroep, maar heeft een specifieke focus op de zakelijke en financiële dienstverleners en de zorg.
De oplossingen van Transform Data zorgen voor het optimaal gebruik van informatie binnen organisaties; bijvoorbeeld bij besluitvormingsprocessen of dagelijkse (mobiele) processen waarbij de beschikbaarheid van accurate gegevens ondersteunend is. Transform Data helpt organisaties de totale productiviteit van hun medewerkers te optimaliseren.
Meer informatie: www.transformdata.eu

Voor meer informatie bekijk http://www.transformdata.eu/neota-logic/ of e-mail info@transformdata.eu


Pers contact
Vince van de Weijer
Transform Data International
Tel.: +31 (0)43 808 0104
vince.vdweijer@transformdata.eu