Datum: (915 dagen oud)
Bedrijf:
PR: LVTPR

TomTom Traffic geïntegreerd in IFS Mobile Workforce Management

Verbeterde routebegeleiding dankzij realtime verkeersdata van TomTomIFS, wereldwijde leverancier van enterprise applications, introduceert samen met TomTom, het wereldwijde navigatie- en kaartenbedrijf, een belangrijke verbetering voor IFS Mobile Workforce Management.

Dankzij de integratie van TomTom Traffic via de TomTom Routing API verbetert IFS zijn Enterprise Service Management-pakket. Hierdoor profiteren gebruikers van IFS Mobile Workforce Management van nog accuratere routebegeleiding. Hierdoor is een exactere schatting van de aankomsttijd te maken wat uiteindelijk leidt tot besparingen op personeelskosten.

IFS koos voor TomTom vanwege het wereldwijde bereik en de omvang van zijn kaartendatabase. De historische verkeersgegevens zijn gebaseerd op een database van triljoenen metingen en  realtime verkeersgegevens van alle verbonden apparaten uit de gehele wereld.

“We zijn zeer verheugd dat IFS ervoor heeft gekozen een nieuwe en verbeterde versie van zijn workforce-planningsoplossing te introduceren, die optimaal gebruik maakt van de geavanceerde kaarten en realtime verkeersinformatie van TomTom”, zegt Darren Cottage, VP Sales and Marketing, TomTom Geospatial and Traffic.

Tom Bowe, Industry Director for Enterprise Service Management bij IFS, zegt: “Veel van onze klanten vertrouwen op IFS Mobile Workforce Management, omdat ze zo de beste klantwaarde kunnen bieden tijdens serviceactiviteiten waarbij tijd een belangrijke rol speelt, zoals distributie, reparatie op locatie en onderhoud. De integratie van de nauwkeurige verkeersgegevens van TomTom, maakt onze oplossing nog aantrekkelijker. Met de geïntegreerde database van TomTom bieden we nu een tool die geoptimaliseerde en betrouwbare reisinschattingen levert. Dit helpt onze klanten hun service te verbeteren en uiteindelijk de winstgevendheid te vergroten.”

Meer informatie over hoe organisaties nog servicegerichter kunnen worden via IFS Mobile Workforce Management, is hier te vinden: http://www.ifsworld.com/nl/solutions/enterprise-service-management/mobile-workforce-management/.

Over IFS
IFS™ is wereldwijd een erkend leider in het leveren van enterprise-software op het gebied van Enterprise Resource Planning (ERP), Enterprise Asset Management (EAM) en Enterprise Service Management (ESM). IFS brengt zijn klanten in specifieke sectoren dichterbij hun business en helpt hen zich slagvaardiger te maken om optimaal te kunnen inspelen op veranderingen. IFS is een beursgenoteerde onderneming (XSTO: IFS) opgericht in 1983, met meer dan 2.700 medewerkers. IFS ondersteunt meer dan 2.400 klanten wereldwijd vanuit een netwerk dat bestaat uit lokale vestigingen en een groeiend ecosysteem met partners. Meer informatie is te vinden op www.ifsworld.com. Contactinformatie

IFS

Petra Tuitert
Marketing Manager Benelux
+31 (0)40 292 32 92
Petra.tuitert@ifsworld.com

LVTPR
Kirsten Meij
+31 (0)30 656 50 70
ifs@lvtpr.nl