Datum: (893 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Progress Communications

Nieuw: FRITZ!WLAN Repeater DVB-C en FRITZ!App TV

Kabeltelevisie op tablets en smartphones via je thuisnetwerk met FRITZ!WLAN Repeater DVB-CAmsterdam, 15 december 2015 - De nieuwe FRITZ!WLAN Repeater DVB-C brengt – in combinatie met de nieuwe FRITZ!App TV – kabeltelevisie naar je smartphone en tablet. Zo integreert AVM live televisie naadloos in je thuisnetwerk. De FRITZ!WLAN Repeater DVB-C combineert de functies van een DVB-C-tuner met een draadloze AC-repeater in één device. De nieuwe repeater streamt free-to-air-programma’s van de kabeltelevisie direct via je thuisnetwerk op pc’s, laptops, tablets en smartphones. Het televisiesignaal van de kabeltelevisieverbinding wordt via snelle, draadloze LAN door het hele huis gestuurd. De geïntegreerde dual-tv-tuner maakt het mogelijk twee televisieprogramma’s tegelijkertijd te kijken.

Dankzij de nieuwe, gratis FRITZ!App TV voor Android en iOS kijk je eenvoudig televisie op tablets en smartphones. Naast een zenderlijst en programma-informatie (EPG) biedt de nieuwe FRITZ!App ook functies als een Sleep Timer en Favorite-opties. Live televisie via de nieuwe FRITZ!WLAN Repeater op pc’s en laptops is ook mogelijk met VLC mediaplayer en Kodi (XBMC). De FRITZ!WLAN Repeater DVB-C is een volwaardige, draadloze AC-repeater. Hij zendt gelijktijdig in de 2,4 GHz- en 5 GHz-frequenties en biedt zo optimaal draadloos bereik door het hele thuisnetwerk. Extra apparaten zijn, indien gewenst, te verbinden met de gigabit LAN-poort. De nieuwe FRITZ!WLAN Repeater DVB-C is vanaf nu verkrijgbaar voor 99 euro. De FRITZ!App TV is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Belangrijkste functies van de FRITZ!WLAN Repeater DVB-C en FRITZ!App TV
  • Tweevoudige tuner voor kabeltelevisie (DVB-C)
  • Twee free-to-air-televisieprogramma’s tegelijk op maximaal zes pc’s, tablets of smartphones
  • Inclusief HD-tv, elektronische programmagids (EPG), teletekst, audiotracks en ondertitels
  • Duale draadloze N + AC met 450 Mbit/s (2,4 GHz) en 1.300 Mbit/s (5 GHz) tegelijkertijd
  • Eén gigabit LAN-poort voor printer, mediaplayer of soortgelijke apparaten
  • WPS voor eenvoudige configuratie met één druk op de knop; draadloze LAN-beveiliging met WPA2
  • FRITZ!App TV voor Android (versie 4.0 of hoger) en iOS (iOS 7 of hoger)
  • FRITZ!App TV met zenderlijst, programma-informatie (EPG), Sleep Timer en Favorite-opties
Over AVM
AVM biedt veelzijdige producten voor de snelle breedbandaansluiting en het intelligente thuisnetwerk. Met de FRITZ!-familie is AVM in Duitsland en Europa een toonaangevende fabrikant van breedbandeindapparatuur voor DSL, kabel en LTE, en van Smart Home-producten voor WiFi, DECT en Powerline. De FRITZ!Box is in Duitsland het bekendste merk voor WiFi-routers. De communicatiespecialist genereerde in 2014 met vijfhonderd medewerkers een omzet van 340 miljoen euro. Het bedrijf werd in 1986 opgericht in Berlijn en zet sinds het allereerste begin in op eigen ontwikkelingen voor veilige en innovatieve producten voor breedbandaansluitingen. FRITZ! staat voor snel internet, thuisnetwerken en comfortabele telefonie. FRITZ!-producten werden al honderden keren als beste getest en de miljoenen tevreden klanten bevestigen het engagement voor hoogwaardige FRITZ!-producten en een eersteklas klantenservice. Bezoek onze website op nl.avm.de, like ons op Facebook of bekijk onze Google+-pagina en ons YouTube-kanaal.

Neem voor meer informatie contact op met:

AVM GmbH
Janis Engel
E: j.engel@avm.de 
T: +49 (0)30 39976-248

Progress Communications
Lianne van Dijk en Kinyi Tsui
E: fritz@progresscommunications.nl  
T: +31 (0)20 363 1152