Datum: (918 dagen oud)
Bedrijf:

Metastore Nederland lanceert dashboard-software in de Benelux

Samenwerking tussen Metastore en Intuitive resulteert in snel bedrijfsklare en gebruiksvriendelijke dashboards14 December 2015 –  Metastore Nederland, de distributeur van ECM-oplossingen, en het Britse Intuitive Business Intelligence (www.intuitivebi.com) hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten die resulteert in een nieuwe waardepropositie voor de markt voor business intelligence (BI) in de Benelux. De kersverse partners komen met een snel installeerbare en gebruiksvriendelijke dashboard-oplossing die door de technologie van Intuitive wordt ondersteund. De gezamenlijke oplossing luistert naar de naam ECM Dashboards en is voor organisaties in de Benelux verkrijgbaar via partners van Metastore.

Jack Warnars, de directeur van Metastore: “Een effectief gebruik en begrip van data is het nieuwe goud. Helaas investeren teveel bedrijven in bijzonder kostbare en omvangrijke business intelligence-systemen waarvan de installatie maanden in beslag neemt en waarvan het gebruik om wekenlange training vraagt.”

In tegenstelling tot de meeste BI-sytemen kunnen organisaties de datavisualisatie-oplossing van Intuitive snel in gebruik nemen. Het systeem is uiterst flexibel en voorziet in een geoptimaliseerde weergave op diverse apparaten, met inbegrip van smartphones en tablets. De oplossing van Intuitive is eenvoudig in het gebruik en biedt het management real-time inzichten die het mogelijk maken om snellere en meer trefzekere beslissingen te nemen.

Warnars: “De dashboard-technologie van Intuitive bleek perfect aan te sluiten op ons productaanbod. Het leek ons een logische stap om gezamenlijk een oplossing in de Benelux te introduceren.”

Roger Stocker, sales director bij Intuitive Business Intelligence: “Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van ICT-oplossingen en –diensten, meer dan 500 klanten en een krachtig partnernetwerk is Metastore perfect gepositioneerd om de dashboards van Intuitive uit te rollen naar organisaties in de Benelux.”

Gebruikers van OpenText RightFax van Metastore hebben reeds toegang tot ECM Dashboards. De oplossing zal te zijner tijd beschikbaar komen voor andere klanten en applicaties van Metastore.

Gebruikers van OpenText RightFax, een netwerkoplossing voor faxcommunicatie, krijgen met ECM Dashboards direct inzicht in hun faxverkeer, zoals het aantal inkomende en uitgaande faxberichten per afdeling, de gebruikers die de meeste internationale faxberichten verzenden, het aantal mislukte verzendingen en de belangrijkste redenen voor fouten. Deze waardevolle inzichten helpen gebruikers om hun RightFax-systeem effectiever en kostenefficiënter te benutten.

“De RightFax-dashboards zullen voor een ingrijpende verbetering zorgen van de manier waarop organisaties hun faxverkeer beheren. Driekwart van onze klanten maakt gebruik van RightFax. We beschikken daarmee over een belangrijke basis om de oplossing uit te rollen naar andere klanten en applicaties”, aldus Warnars.

Metastore heeft er vertrouwen in dat ECM Dashboards kansen zal bieden om zijn kanaal uit te breiden met nieuw BI-partners. Warnars: “Partners vormen de sleutel tot ons zakelijk succes. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar geschikte partners die onze oplossingen naar de markt kunnen brengen. ECM Dashboards creëert geheel nieuwe kanaalkansen voor ons.”

“We zijn op zoek naar ervaren BI-partners in de Benelux die samen met ons willen inspringen op een belangrijk gat in de markt met eenvoudig installeerbare en gebruiksvriendelijke dashboardoplossingen.”

-EINDE-

Opmerkingen voor redacteurs

Jack Warnars de directeur van Metastore: http://ow.ly/VECxM 

Over Metastore
Het in Nederland gevestigde Metastore ECM specialiseert zich in oplossingen voor content management. Deze oplossingen optimaliseren bedrijfsprocessen en dragen zorg voor het beheer van papieren en digitale informatie om een optimale beschikbaarheid daarvan te waarborgen. Metastore introduceerde in 1990 OpenText RightFax, zijn oplossing voor het automatiseren van de faxcommunicatie via het netwerk. Sindsdien helpt het meer dan 300 organisaties in de Benelux met het gebruik en beheer van RightFax. In de loop der jaren heeft Metastore zijn expertise naar software en diensten voor digitale archivering/DMS, veilig e-mailverkeer en visuele dashboards/business intelligence. Metastore ECM biedt zijn software en diensten aan via zijn netwerk van partners in Benelux-landen en is premium partner van OpenText. Raadpleeg voor meer informatie www.ecmsolutions.nl.

Over Intuitive Business Intelligence
Intuitive Business Intelligence Limited is de ontwikkelaar van het meervoudig bekroonde Intuitive Dashboards, een geavanceerde business intelligence (BI)-softwareoplossing die bedrijfskritische managementinformatie bijeenbrengt binnen een aanpasbaar en interactief dashboardoverzicht. Intuitive Dashboards distilleert uiterst waardevolle inzichten uit de bestaande bedrijfsgegevens van organisaties, zodat zakelijke gebruikers snelle en trefzekere beslissingen kunnen nemen. Bedrijven kunnen daar mee de efficiëntie vergroten, de kosten terugdringen en hun concurrentiepositie verbeteren. Intuitive Dashboards is volledig web-based en daarmee toegankelijk op locatie, vanuit de cloud en via mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Deze uiterst visuele en snel installeerbare oplossing biedt een snelle return on investment. Klanten in de publieke, private en derde sector zijn onder meer GlaxoSmithKline, The Queen Elizabeth Hospital King’s Lynn NHS Foundation Trust, English Heritage, National Express, Rank Interactive, The Chartered Institute of Taxation en Nottingham Trent University. Het hoofdkantoor van Intuitive Business Intelligence is gevestigd in Manchester. Het bedrijf beschikt daarnaast over vestigingen in Dubai en Zuid-Afrika. Raadpleeg voor meer informatie www.intuitivebusinessintelligence.com.

Meer informatie:
Tony Bray, marketingdirecteur tony.bray@intuitivebi.com, mobiel: +44 (0)7778 648082