Merk Lytem IT-professionals® ingeschreven

Breda, donderdag 10 december 2015 - Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) heeft op 09 december 2015 het merk 'Lytem IT-professionals' ingeschreven in haar register. Het inschrijvingsnummer is 0982376. De merkregistratieprocedure is hiermee afgerond. Het merk Lytem IT-professionals is beschermd. 

Klasse-aanduiding
Het merk is ingedeeld in de klassen 35 en 42. 
Kl 35 Advisering inzake bedrijfsorganisatie en -beheer op het gebied van personeelsbeheer; personeelswerving en arbeidsbureaus; personeelsdiensten; plaatsing en werving van personeel; arbeidsbemiddeling. 
Kl 42 Adviesdiensten met betrekking tot informatietechnologie. 

Over Lytem IT-professionals ®
Lytem IT-professionals specialiseert zich sedert 2008 in het recruiten van hoogopgeleide en/of ervaren IT-professionals. Lytem matcht veelal voor organisaties van formaat, altijd specifiek voor IT, voornamelijk hbo- / wo-niveau en juist de moeilijk invulbare posities. 

Over het BBIE
Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) is het officiële bureau voor de registratie van merken, modellen en tekeningen in de Benelux. Bijna een miljoen merken en meer dan zestienduizend tekeningen of modellen staan op dit moment bij het Bureau geregistreerd. 

Over Sketch Capital ® 
Sketch Capital Bv is een onafhankelijke Nederlandse investeringsmaatschappij. Als investeringsfocus wordt het Nederlandse midden- en kleinbedrijf gehanteerd. Ook adviseert Sketch Capital (via dochter Sketch Corporate Finance Bv) o.a. midden- en kleinbedrijf bij fusies- en overnames en het aantrekken van financiering. 

Wat is een merk? 
Een merk is volgens de officiële omschrijving van BBIE: "een teken waarmee u uw waren (producten) of diensten onderscheidt van die van uw concurrenten. Inschrijving van uw merk bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) geeft u het exclusief recht op het gebruik van het merk voor bepaalde waren (producten) en diensten binnen de Benelux, voor een (verlengbare) periode van 10 jaar". 

-- 

Noot voor de redactie: 

Relevante links
http://www.lytem.nl
http://www.sketchcapital.com

Vragen
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 

Sketch Capital BV
Tel: 076-5875546