Twee experts van ICT-Partners benoemd tot Nutanix Technology Champion 2016

APELDOORN/PATERSWOLDE – Nutanix, leverancier van web-scale converged infrastructuuroplossingen, heeft maar liefst twee experts van ICT-Partners, advies- en implementatiepartner voor werkplek-, datacenter- en cloudprojecten, benoemd tot Nutanix Technology Champion (NTC) 2016. De benoeming geldt als optimale erkenning voor ICT-Partners als expert op het gebied van software defined en hyperconverged oplossingen.

“ICT-Partners, premier Partner van Nutanix, is uitermate trots op het feit dat twee van haar consultants, te weten Arjan Hendriks en Bart Donders, toegetreden zijn tot het wereldwijde, selecte gezelschap van Nutanix Technology Champions”, aldus Pascal Verberkt, Algemeen directeur van ICT-Partners.

“De benoeming geldt als ultieme erkenning voor ons als hoogwaardige ICT-partner. Dankzij de toetreding tot het programma krijgt ICT-Partners toegang tot de besloten Nutanix community, waarin exclusieve informatie (inclusief bèta’s) over toekomstige ontwikkelingen van het web-scale platform wordt gedeeld. Hierdoor zijn wij nog beter in staat om Nutanix te volgen en ontwikkelingen/nieuwe functionaliteiten vroegtijdig toe te passen in onze implementatie- en optimalisatietrajecten.”

Nutanix Technology Champion
Ieder jaar selecteert Nutanix wereldwijd een beperkt aantal ICT-professionals voor het NTC-programma. Enkel experts met aantoonbare ervaring van het Nutanix platform en web-scale oplossingen maken kans op de zeer gewilde benoeming.

Zie ook www.ict-partners.nl/nutanix

Over ICT-Partners
ICT-Partners helpt organisaties succesvol te zijn met ICT. Wij ontwerpen, implementeren en optimaliseren ICT-infrastructuren met de nieuwste technologieën, die bijdragen aan continuïteit, stabiliteit en kostenbesparing.

Alles draait om vernieuwing en verbetering van uw ICT-infrastructuur (‘Mijn werkplek’ & ‘Mijn datacenter’) en het optimaal inrichten van uw beheer (‘Mijn beheer’). Het resultaat: lagere beheerkosten en verhoogde arbeidsproductiviteit.
It’s all connected.


Over Nutanix
Nutanix is een fabrikant van web-scale, invisible IT infrastructuur voor medium en grote enterprise organisaties met haar software gedreven Xtreme Computing Platform. Nutanix biedt convergentie van hypervisor, compute en storage in één oplossing die ongekende eenvoud voor de datacenter infrastructuur brengt. De robuustheid en eenvoud van Nutanix neemt complexiteit weg en u kunt vertrouwen op uw infrastructuur alsof het een nutsvoorziening is, invisible Infrastructure. Organisaties kunnen starten met een drie node Nutanix footprint en naadloos opschalen naar webscale, met voorspelbare prestaties en kosten.


Voor meer informatie over de inhoud van dit bericht kunt u contact opnemen met:

ICT-Partners
P. Verberkt, Algemeen Directeur
Vosselmanstraat 2
7311 CL Apeldoorn
T 055 528 22 22
E p.verberkt@ict-partners.nl