Datum: (930 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Workday breidt partnerschap met ADP verder uit

Integratie van next-level technologie stelt multinationals in staat wereldwijd personeelsbestanden te beheren en salarissen te verwerken met een uniforme gebruikservaringPLEASANTON, CA (2 december 2015) - Workday, Inc. (NYSE: WDAY), een toonaangevende leverancier van cloudapplicaties voor financiën en human resources, kondigt vandaag aan zijn partnerschap met ADP verder uit te breiden om een optimale en uniforme ervaring te bieden in salarisverwerking. Het partnerschap is gericht op gebruik van de volgende generatie integratietechnologie, om Workday Human Capital Management (HCM) en ADP Global Payroll samen te brengen in een vertrouwde gebruiksomgeving binnen Workday. Hierdoor zijn internationale klanten van Workday en ADP in staat om op een effectievere manier hun wereldwijde personeelsbestand te beheren, efficiënt salarissen te verwerken en een maximale groei van de business te realiseren.

“Met deze verbreding van het partnerschap kunnen onze klanten hun personeelsbestand beheren en salarissen verwerken in meer dan 100 landen”, zegt Aneel Bhusri, medeoprichter en CEO van Workday. “Dit is de nieuwe standaard voor integratie – het samenbrengen van twee leidende partijen om tot best-in-class HCM en salarisverwerking in een optimale wereldwijde oplossing te komen”.

“ADP’s hechtere samenwerking met Workday verbindt deze marktleiders om samen een optimaal geïntegreerde wereldwijde payroll-ervaring te bieden”, zegt Carlos Rodriguez, president en CEO van ADP. “Dankzij dit partnerschap stellen we beide onze internationale klanten in staat hun complexe wereldwijde salarisadministratie beter aan te pakken, zodat ze zich kunnen richten op het verder vooruit helpen van de business.”

Het partnerschap levert klanten van Workday het volgende op:
 • Eén naadloze klantervaring om een wereldwijd personeelsbestand te beheren:
  • Multinationals kunnen de functionaliteit van ADP Global Payroll als één proces vanuit Workday’s gebruiksinterface inzetten voor beheer van een wereldwijde workforce.
  • Klanten kunnen uitgebreide lokale data in Workday invoeren waar het automatisch door ADP gevalideerd en gebruikt wordt om tot een gestroomlijnde wereldwijde omgang met salarisverwerking te komen.

 • Next-level integratietechnologie voor een uniforme gebruikservaring:
  • Workday combineert de laatste ontwikkelingen in integratietechnologie met ADP’s REST APIs om dynamisch pagina’s aan te maken. Hierin worden de velden voor lokale salarisverwerking automatisch opgemaakt vanuit ADP, zodat multinationals de verschillende wereldwijde salarisverwerkingseisen beter kunnen beheren.
  • Wettelijke wijzigingen vanuit ADP kunnen direct worden doorgevoerd via de Workday gebruikersinterface, zodat klanten ervan verzekerd zijn dat loonlijst procedures altijd volgens de meest recente lokale wet- en regelgeving verlopen.

 • Een ‘best-in-class’ aanpak van wereldwijd beheer van salarisverwerking:
  • Multinationals die willen investeren in Workday en ADP’s best-in-class oplossingen voor HR en Finance kunnen profiteren van een optimale ervaring van wereldwijde salarisverwerking.
  • Workday HCM stelt internationale organisaties in staat snel beslissingen te nemen, operationele processen inzichtelijk te maken, te anticiperen op toekomstige talent-behoeftes en effectieve teams te bouwen.
  • Als bewezen leidende partij in salarisverwerking, profiteren klanten van ADP’s wereldwijde beschikbaarheid in salarisuitbetaling en ongeëvenaarde expertise in verwerking van salarissen.
Verkrijgbaarheid
Workday werkt eraan om de oplossingen die ontstaan door het verbrede partnerschap met ADP in Workday 27 beschikbaar te maken. Deze update komt in Q3 2016 voor klanten beschikbaar.

Over Workday
Workday is een toonaangevend leverancier van zakelijke cloudapplicaties voor financiën en human resources. Workday is opgericht in 2005 en levert applicaties op het gebied van human capital management, financial management en analytics die zijn ontworpen voor de grootste ondernemingen, onderwijsinstellingen en overheidsdiensten wereldwijd. Honderden organisaties, variërend van middelgrote bedrijven tot Fortune 500-bedrijven, hebben inmiddels voor Workday gekozen.

Toekomstgerichte verklaringen
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, onder andere verklaringen omtrent de verwachte prestaties en voordelen van de producten van Workday. De woorden "geloven", “kunnen”, “zullen”, “plannen”, “verwachten” en soortgelijke termen zijn bedoeld om aan te geven dat het om toekomstgerichte verklaringen gaat. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn onderhevig aan risicofactoren, onzekerheden en aannames. Indien de risicofactoren concreet worden of aannames onjuist blijken, kunnen resultaten aanzienlijk afwijken van de resultaten die in deze toekomstgerichte verklaringen zijn genoemd. Risicofactoren houden onder meer in, maar beperken zich niet tot, de risicofactoren zoals beschreven in de bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) gedeponeerde stukken, waaronder ons Formulier 10-Q voor het kwartaal dat op 30 april 2015 eindigde, en onze toekomstige verslagen die wij van tijd tot tijd aan de SEC zullen overleggen, waarin de feitelijke resultaten kunnen afwijken van de verwachte resultaten. Workday aanvaardt geen enkele verplichting en heeft op dit moment niet de intentie om eventuele toekomstgerichte verklaringen na publicatie te actualiseren.

Niet op de markt gebrachte diensten, kenmerken of functies die in dit document, op onze website of in andere persberichten of publieke verklaringen zijn genoemd en op dit moment niet beschikbaar zijn, kunnen naar goeddunken door Workday worden gewijzigd en kunnen niet als gepland of in het geheel niet worden geleverd. Klanten die diensten van Workday, Inc. aanschaffen, maken hun aankoopbeslissing op basis van de op dit moment beschikbare diensten, kenmerken en functies.

© 2015. Workday, Inc. Alle rechten voorbehouden. Workday en het logo van Workday zijn geregistreerde merken van Workday, Inc.

Contactpersoon voor de media

Majoy Koetsier-Juriaans
Yellow Communications
+31 (0)23 555 34 24
majoy@yellow-communications.com