Datum: (922 dagen oud)
Bedrijf:
PR: The Communication Force

Visma Software lanceert Visma eAccounting, cloudsoftware voor kleinere ondernemers

Boekhouding, facturatie & gratis websiteAmsterdam, 17 november 2015 – Visma Software introduceert vandaag Visma eAccounting. Deze nieuwe cloudsoftware biedt kleinere ondernemers een totaaloplossing voor boekhouding en facturatie plus gratis websitefunctionaliteit. Visma eAccounting sluit aan bij de behoeften van ondernemers in iedere levensfase van hun bedrijf. Nieuwe gebruikers kunnen de online bedrijfssoftware geheel vrijblijvend 30 dagen gratis proberen.

Goedkoper dan een kop koffie per dag
Visma eAccounting is zowel geschikt voor starters als volwassen ondernemers. Voor slechts 15 euro per maand kunnen zij hun boekhouding en facturatie voeren, al dan niet samen met hun accountant, en in een paar stappen hun website in de lucht hebben. Vanzelfsprekend in de cloud, met bijbehorende apps om het nog toegankelijker en makkelijker te maken. Facturen kunnen met een gratis app via mobiel of tablet verstuurd worden en dankzij het maken van foto’s van bonnetjes wordt de ondernemer bergen papierwerk bespaard.

‘Voor minder dan een kop koffie per dag kost, heb je volledig grip op je zaak: online, in de cloud en op de app, waar en wanneer je maar wilt’, aldus Richard Scheper, commercieel directeur sme van Visma Software.

Ivo Bodenstaff, marketing director van Visma Software: ‘In aanloop naar de introductie van deze nieuwe software hebben we actief de dialoog gezocht met startende en kleinere ondernemers en zzp’ers via onze ‘jekanhet!’-campagne. Wij willen deze groep helpen met succesvoller ondernemen. Dat doen we aan de ene kant door gebruiksvriendelijke cloudsoftware te bieden met alles wat een ondernemer nodig heeft, en aan de andere kant door tips en nuttige informatie op onze blogsite te plaatsen. En dat blijven we doen. Ook zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met Jong Ondernemen. Vanuit het programma ‘Zeker van je zaak’ wordt Visma eAccounting gratis beschikbaar gesteld aan duizenden mbo-studenten: de toekomstige ondernemers van Nederland’

Beschikbaarheid
Visma eAccounting software is per direct 30 dagen gratis te proberen.

Neem voor meer informatie contact op met:

Visma Software
Anita Loman
Tel: +31 (0)20 - 355 29 99
anita.loman@visma.com

The Communication Force

Nanda Bechtholt
Tel: +31 (0)23 - 56 56 850
nandab@communicationforce.comOver Visma Software

Visma Software biedt bedrijven complete cloudoplossingen voor boekhouding, groothandels- en projectadministratie, urenregistratie, accountancy, crm, hrm en salarisverwerking. Al meer dan 30.000 organisaties in het mkb, de grootzakelijke en semipublieke sector werken met onze software. Ons portfolio bevat onder meer AccountView, Visma.net, Visma eAccounting, Visma Severa, Visma Teleboekhouden en Mamut One.

Visma Software BV is een dochteronderneming van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië en behorend tot de top-10 van Europese businesssoftwarehuizen. Kernactiviteiten zijn het automatiseren, integreren en outsourcen van bedrijfsprocessen.

Bekende namen in het klantenbestand van Visma Software zijn onder andere: Formido, Wehkamp, Koningszuivel, TUI Nederland, Xenos, IHC, Paradiso, SER, Madurodam, KLM Catering, CBF, Woningstichting Portaal, Stichting Soa Aids, IJsselmeervogels, Nederlandse Sportalliantie, Zorggroep Pantein, Baker Tilly Berk Accountants en ABAB Accountants.

Kijk voor meer informatie op www.vismasoftware.nl.