Winnaar Customer Data Award spreekt op DDMA Data Dag

Amsterdam, 12 november 2015 – De explosieve groei van data biedt grote economische kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Organisaties die deze data op een innovatieve en intelligente manier inzetten, profiteren van die kansen en lopen uit op hun concurrenten. Aan de vooravond van de DDMA Data Dag op woensdag 18 november reikt brancheorganisatie DDMA de Customer Data Award uit, om deze ontwikkeling te stimuleren. Emte, KPN, Sanoma en V&D zijn dit jaar genomineerd.

Juryvoorzitter en directeur van Cmotions Kees Groenewoud: ‘De vier genomineerden organisaties laten op een overtuigende en vernieuwende manier zien hoe data en klantinzichten gebruikt kunnen worden voor de dialoog met consumenten. Daarnaast weten zij ook daadwerkelijke resultaten te boeken en hun ROI te verhogen. Op de DDMA Data Dag zullen zowel de winnaar van de Customer Data Award 2015 als de drie overige finalisten hun case presenteren.’

Programma Data Dag
Daarnaast laten verschillende experts uit het vakgebied zien hoe organisaties nieuwe kansen creëren door innovatief en intelligent gebruik van klantdata. Holger Wandt, voorzitter DDMA commissie klantdata & dialoog, opent de dag, waarna keynote-sprekers Arent van ’t Spijker van Blinklane Consulting, Joris Merks-Benjaminsen van Google en Roy Scheerder van Transavia dieper ingaan op de laatste ontwikkelingen. Ook vinden er parallelsessies met PostNL, Localz Europe, Pervorm en DDMA plaats, met essentiële informatie over privacy, creatie, relevantie en beacons. De dag wordt geleid door Ronnie Overgoor. Bekijk hier het volledige programma.Praktische informatie
  • Wanneer? Woensdag 18 november
  • Waar? Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam
  • Hoe laat? 09.00 – 18.30 uur
Aanwezig zijn?
Tickets voor de Data Dag zijn te koop via deze link. Wilt u als journalist aanwezig zijn of als blogger verslag doen van de dag? Stuur dan een mail naar mereldekoning@ddma.nl. De winnaar van de Customer Data Awards en Diana Janssen, directeur van DDMA, zijn beschikbaar voor interviews.

//

Over DDMA
DDMA (Data Driven Marketing Association) is de brancheorganisatie voor data-driven marketing met 275 leden variërend van War Child tot Heineken, van Relay42 tot Sanoma. DDMA adviseert haar leden over privacy en wetgeving en informeert ze over trends en ontwikkelingen. Het meest recente initiatief, de Data Academie, is gericht op het bijscholen van marketeers en bedrijven op het gebied van data. Daarnaast behartigt DDMA de belangen van de sector in Den Haag en Brussel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Lubbers De Jong
Erik Molkenboer
T: 020-2050425
E: erik@lubbersdejong.nl

DDMA
Merel de Koning
T: 020-4528413
E: mereldekoning@ddma.nl

Dit persbericht is ook online beschikbaar.