Eerste dag Storage Expo, Infosecurity.nl en The Tooling Event groot succes door sterk programma en inzet exposantenUtrecht, 4 november 2015 –
De eerste dag van de IT-beurzen Storage Expo, Infosecurity.nl en The Tooling Event is zeer succesvol verlopen. Het grootste IT-evenement van Nederland op het gebied van storage, security en IT-beheer trok op 4 november maar liefst 4.100 bezoekers. Zij konden kiezen uit een groot aantal kennissessies die gelinkt waren aan het hoofdthema van de beurs: ‘Computing Everywhere’.  

Ivo Meertens, marktmanager van Jaarbeurs en verantwoordelijk voor de IT-beurzen: “Niet alleen het inhoudelijk sterke en afwisselende programma heeft voor een grote opkomst gezorgd. De inspanningen van de exposanten die al maanden bezig zijn met de voorbereidingen voor deze beurs hebben hier ook een zeer grote bijdrage aan geleverd.” Ook dit jaar werden tijdens de eerste dag door de Jaarbeurs twee Lead Marketing Awards uitgereikt aan de exposanten die vooraf de meeste bezoekersregistraties wisten te realiseren. Net als vorig jaar zijn de winnaars Dimension Data en UBM. Erik Bakker van Dimension Data mocht de award in ontvangst nemen. “Ik ben trots op mijn team dat we deze erkenning hebben gekregen. We hebben hard gewerkt om ook dit jaar ervoor te zorgen dat we bezoekers interesseren voor een bezoek aan de beurs.”

Security-as-a-Service
Ook op donderdag 5 november kan de bezoeker zich nog volop onderdompelen in de wereld van storage, security en IT-beheer. Zo zal NS in de keynote-sessie ‘Information Security-as-a-Service bij NS’ inzicht geven in de wijze waarop NS het ambitieniveau voor informatiebeveiliging heeft vastgesteld en hoe dit is vertaald in een security-architectuur. Daarnaast staan er nog ruim 70 andere sessies op het programma.

Het Start-up- en Compliancy-plein neemt de bezoeker mee in de innovatieve kracht van start-ups en besteedt ook aandacht aan de nieuwe Wet Meldplicht Datalekken en andere compliancy-zaken. Het Datacenter en Cloud Paviljoen dat neergezet is op initiatief van onder andere de Dutch Datacenter Association (DDA) biedt op de beurs een centrale plek waar meer inzicht te krijgen is in datacenter- en cloud-issues.

Gratis toegang
Storage Expo, InfoSecurity en The Tooling Event vinden nog plaats op donderdag 5 november in Jaarbeurs Utrecht. Het volledige programma en andere informatie zijn te vinden op de websites van Storage Expo, Infosecurity.nl en The Tooling Event.

Een gratis toegangsbadge voor de beurs is hier te verkrijgen.

Voor meer informatie
LVTPR
Nienke Geudeker / Gijs van Beek
T: 030 - 656 50 70
E: jaarbeurs@lvtpr.nl