TARQ behaalt Keurmerk voor Sociaal Economisch Betrokken Onderneming (SEBO)

Zoetermeer, 29 oktober 2015Het SEBO-Keurmerk voor sociaal betrokken ondernemen is door de gemeente Zoetermeer uitgereikt aan TARQ Information Technology. Uit handen van Taco Kuiper, wethouder Sociale Zaken, ontving Peter Verboven, directeur van TARQ, het SEBO-certificaat.

Zoetermeer waardeert bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom is het keurmerk voor Sociaal Economisch Betrokken Onderneming in het leven geroepen. Middels een audit, uitgevoerd door het Keurmerkinstituut, kunnen Zoetermeerse bedrijven daarvoor in aanmerking komen.

TARQ vindt het belangrijk betrokken te zijn bij de omgeving en zet zich in voor activiteiten die de afstand tot de arbeidsmarkt verkleinen. Het team TARQ draagt bij en is betrokken bij het bevorderen van werkgelegenheid (opleidingen en stages), het verbeteren van het ondernemersklimaat in Zoetermeer (RVOZ voorzitterschap van onze Algemeen Directeur Robbert Willems) en onderwijs.

“We waarderen het enorm dat we dit belangrijke Keurmerk verkregen hebben. Bijdragen, duurzaam verschil maken, dat is wat we als bedrijf midden in de maatschappij graag willen en daadwerkelijk doen.” aldus Peter Verboven.

In de audit door het Keurmerkinstituut werd bekeken hoe de SEBO-Keurmerk aanvragers op diverse vlakken sociaal betrokken ondernemen, onder meer op het gebied van personeel, opleidingen en duurzaamheid. De Gemeente Zoetermeer nam het positieve certificatie-advies over van het Keurmerkinstituut. Op 28 oktober 2015 werd het SEBO-certificaat aan zes Zoetermeerse bedrijven uitgereikt, waaronder aan TARQ Information Technology.

Over TARQ Information Technology
Vanuit eigen datacenters in Zoetermeer en Amsterdam levert IT Cloud aanbieder TARQ sinds 1999 een breed scala aan IT-diensten: managed desktop, backup en uitwijkservices. Wat het 'nieuwe werken' betreft maakt het bedrijf al ruim 10 jaar naam met het concept 'de Werkende Werkplek®'. Met deze desktop outsourcing beschikken de werknemers van de opdrachtgever altijd en overal over de eigen IT-werkomgeving op pc, mobiel of tablet. De TARQ uitwijkdienstverlening is de borging voor de continuïteit van vele Nederlandse bedrijven en gemeenten.

Ga voor meer informatie naar www.tarq.nl of bel 079 – 346 46 46.

****************** Einde persbericht *******************

Noot voor de redactie:

Neem voor meer informatie en beeldmateriaal contact op met:
TARQ Information Technology
Angelique Vollering
Marketing & Communicatie
T +31 (0)79 346 46 19
E angelique.vollering@tarq.nl